Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Δολοφονία 15 χρονου από αστυνομικό
Harper:
Το συμβάν είναι τραγικό...Αν και έχω χαρακτηριστεί ως μη ψύχραιμος θα κάνω την υπέρβαση και θα πω πως πέρα από την τραγικότητα της απώλειας μιας ζωής και δη εφήβου καλό είναι να ξέραμε όλες τις λεπτομέρειες.Διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να πέσουμε στην παγίδα του μπάτσος δολοφόνος-έφηβος θύμα.
Πιστεύω πως όλοι είμαστε εν δυνάμει θύτες και θύματα και πως όσα μπορεί να φέρει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος.Να μην μπούμε πάλι στην χιλιομασημένη τσιχλα περί παιδείας,εκπαίδευσης αστυνομικών,ανάλγητης κοινωνίας κτλ.Ελπίζω απλά να γίνει σωστή έρευνα και σε περίπτωση ευθυνών να μην αποκρύψουν τίποτα.Σε αυτή μάλιστα την περίπτωση πολύ ευχαρίστως να πετούσα πρώτος το λίθο.Αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό προτιμώ να παρακολουθώ προσεκτικά και να μην οξύνω την κατάσταση.(Εκτός και αν προέκυψε κάτι στο μεταξύ και αναιρούνται τα όσα λέω οπότε συγνώμη που δεν έχω ενημερωθεί και φαίνεται ηλιθια η καταχώρησή μου)
Και τι να πεις τώρα στους γονείς αυτού του παιδιού...
EzeΤΡΟΛ:
Ο αναπάντεχος και άδικος θάνατος του νεαρού Αλέξη μας προκαλεί ειλικρινή και ανεπιτήδευτη θλίψη. Χωρίς να προσπαθώ να ερμηνεύσω τα συναισθήματα των οικείων του και εκείνων που θα πονέσουν πιο πολύ για το χαμό του, συμφωνώ με τον iGP ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Ωστόσο, δεν μπορώ να μην ανακαλέσω στη μνήμη μου ετούτη τη στιγμή τον νεαρό συνάδελφο που τον περασμένο Ιούλιο άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο σε τροχαίο στη διάρκεια διακομιδής, έναν θάνατο για τον οποίο κανένα εργατικό συνδικάτο ή κοινωνικός φορέας δεν ευαισθητοποιήθηκε.
Δημήτρης Μακρέας:
Είναι τρομακτικό να γίνεται συζήτηση για το αν ένας φόνος (οποιοσδήποτε φόνος )μπορεί να είναι δικαιολογημένος.Είναι τρομακτικό να πιστεύουμε ότι τα πιστόλια μπορουν να εκπυρσοκροτούν "για τοκαλό μας".Και είναι χυδαίο προτού πούμε μια κουβέντα για το νεκρό παιδί να ασχολούμαστε με τα μπάχαλα.
Nikos22:
Εγώ θα ερωτήσω όσους συναδέλφους συνθλίβονται από το θάνατο του νεαρού, το ίδιο συνθλίβονται κάθε λίγα λεπτά που πεθαίνουν στις υποανάπτυκτες χώρες παιδιά, ή όχι τόσο λόγω αποστάσεως (ή ίσως για άλλους λόγους);
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Τελικά αφού όλοι θλιβόμαστε για την απώλεια οποιασδήποτε ζωής , προς τι η ένταση;
Mήπως είναι καλύτερα να σταματήσουμε εδώ;
ΥΓ.Ευχαρίστως δέχομαι και ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση