Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Δολοφονία 15 χρονου από αστυνομικό

<< < (2/7) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Καλά, δεν πρόλαβα να βάλω λίγες φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς περιουσιών ανύποπτων πολιτών και αμέσως "τσίμπησα" 3 αποδοκιμασίες. Όπως και τότε, που ανέβασα το μοιρολόι για τον θάνατο του Καπετάν Κωνσταντίνου Κώττα (στο "Σκόπια και το θέμα της ονομασίας τους") και εκτινάχθηκα από -2 σε -12. Έχει νόημα να συνεχίζει να υπάρχει το Επικρότησε/Αποδοκίμασε; 

Απαξιώνω αντιγράφοντας:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςότι σαν κάτι να συνδέει τη βία και την εκτράχυνση που, εντός και εκτός καθημερινότητας, συνηθίζουμε...

--- Τέλος παράθεσης ---

Όσοι έχουν εθιστεί (κατά δήλωση τους) στη βία, ας κάψουν πρώτα τα δικά τους σπίτια και αυτοκίνητα για να δουν από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μορφή "πάλης". Γιατί αν καίνε τα ξένα, που ανήκουν σε ανύποπτους και απροστάτευτους πολίτες, ενώ διατηρούν τα δικά τους ασφαλή, τότε αποδεικνύουν εκτός των άλλων και έλλειμα ...φρυδιών (που θά ΄λεγε και ο Αρκτόριους).   

Επειδή αποδοκιμασίες από τσάμπα μάγκες μόνο ως τιμητική διάκριση μπορούν να θεωρηθούν, παρακαλώ (όσοι τσάμπα μάγκες) ευαρεστηθείτε.

Υ.Γ.: Πώς έλεγε το σλόγκαν; Όλοι στην προσυγκέντρωση, στα Προπύλαια, την προΠαρασκευή, για προπορεία, με προκάτ, στο Προπό. (Από φίλο που ήταν παρών στα προεπεισόδια.)

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔε θα εμπλακώ σε συζήτηση γύρω από το ποιος φταίει ή υπεράσπισης της μίας ή της άλλης πλευράς.Πέρα και πάνω από οποιαδήποτε ιδεολογία, υπάρχει για μένα μία αδιαπραγμάτευτη βάση, από την οποία ξεκινάνε όλα :
απόλυτος, καθολικός σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί την αφαίρεσή της. Καμία ιδεολογία, καμία πράξη, κανένας λόγος.Αν μπορέσω αυτό και μόνο να δώσω στο παιδί μου να αισθανθεί βαθειά μέσα του, θα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.
Καλό ταξείδι αγόρι μου.Θα σε θυμόμαστε πάντα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ!
Όμως θέλω να πω ότι όταν κάποιος "αναρχικός" σκοτώνεται ή τον χτυπάνε βγαίνουν όλοι να καταδικάσουν την αστυνομία.
Αντίθετα όταν σκοτώνεται ένας αστυνομικός ή τον πλακώνουν στο ξύλο και μένει ανάπηρος κανέις δεν βγαίνει στα κανάλια και δε γίνεται ποτέ τόσος ντόρος.
Γιατί άραγε;

Nikos22:
Τί γίνεται αν κρατώ όπλο λόγω επαγγέλματος και μου επιτεθούν με σιδηρολοστούς;
Τί γίνεται αν είμαι αδύνατος σωματικά γιαυτό έγινα γιατρός και όχι μπετατζής και μπούν στη βίλλα μου να με ληστέψουν και την ώρα που ξυπνήσω και με πυροβολίσουν κάνω έναν ελιγμό και αρπάξω το όπλο του ληστή o οποίος κινείται μετά προς τα πάνω μου; Να το πετάξω στην άκρη και να του πώ εγώ σέβομαι τη ζωή και ας παλέψουμε με τα χέρια να δούμε ποιός θα νικήσει; Έλα μου που ίσως είναι ρώσος και δεν με καταλάβει.

Δε λέω ότι φταίει ο νεαρός. Αντιθέτως λέω  "ας μη βιαζόμαστε να καταδικάκουμε κάποιον".

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μου κάνει εντύπωση που αυτή τη φορά δεν αναφέρθηκε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε μόνο του.
Είναι γνωστό ότι τα όπλα των αστυνομικών έχουν μια «ευαισθησία» και σε ανάλογες καταστάσεις εκπυρσοκροτούν από μόνα τους. Είναι γνωστό ότι σ’ αυτές τις περιπτώσεις των αυτόματων εκπυρσοκροτήσεων τα θύματα είναι πάντα από την άλλη πλευρά.
Είναι γνωστό πως όταν τα όπλα των αστυνομικών βρίσκονται ήρεμα στη θήκη τους δεν παθαίνουν τέτοια «ταραχή» γι’ αυτό και δεν έχουμε θύματα αστυνομικούς από αυτόματες εκπυρσοκροτήσεις «ταραγμένων» όπλων.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤί γίνεται αν είμαι αδύνατος σωματικά γιαυτό έγινα γιατρός και όχι μπετατζής και μπούν στη βίλλα μου να με ληστέψουν

--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύ μου άρεσε η ταύτιση:  γιατρός = βίλα

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος .......και την ώρα που ξυπνήσω και με πυροβολίσουν κάνω έναν ελιγμό και αρπάξω το όπλο του ληστή o οποίος κινείται μετά προς τα πάνω μου;

--- Τέλος παράθεσης ---
Σαν σκηνή από το Matrix, εκεί που σε slow motion σκύβει προς τα πίσω και η σφαίρα περνάει ξυστά από το κεφάλι του.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌμως θέλω να πω ότι όταν κάποιος "αναρχικός" σκοτώνεται ή τον χτυπάνε βγαίνουν όλοι να καταδικάσουν την αστυνομία.
Αντίθετα όταν σκοτώνεται ένας αστυνομικός ή τον πλακώνουν στο ξύλο και μένει ανάπηρος κανέις δεν βγαίνει στα κανάλια και δε γίνεται ποτέ τόσος ντόρος.
Γιατί άραγε;

--- Τέλος παράθεσης ---
Η υπόθεση στα Ζωνιανά σου λέει κάτι; Ο δυστυχής αστυνομικός βρίσκεται σε μόνιμη φυτική κατάσταση.

Υ.Γ.: Διαγράφω για δεύτερη φορά το "ευχαριστώ" του συναδέλφου Nikos22 και θα τον παρακαλούσα να σεβαστεί την απόφασή μου και να μην συνεχίσει, όπως έκανε μετά την πρώτη διαγραφή. Ευχαριστώ.

Nikos22:
Mε συγχωρείτε που έγινε κάτι τέτοιο κατ επανάληψη. Δεν είχα καταλάβει ότι κάποιος μπορεί να απαρνηθεί το "ευχαριστώ" και όταν το είδα να εξαφανίζεται δεν κατάλαβα ότι εσείς το είχατε διαγράψει. Τώρα ανακαλύπτω ότι υπάρχει τρόπος να "απαρνηθούμε" τυχόν ευχαριστία.

Πάντως μια και απολογούμαι για την διπλή ευχαριστία που εξέφρασα, να την αιτιολογήσω παρεπιπτόντως. Αφορούσε το σκέλος της εξίσωσης Γιατρός = Βίλα.

Νομίζω ότι έτσι συμφωνήσατε μαζί μου με άλλα που σε άλλο τόπικ έχω παραθέσει ότι δηλαδή σήμερα για να είναι κάποιος Ιατρός (με το σύστημα της προαπαιτούμενης δια βίου σκληρής εκπαίδευσης και τον υψηλό ανταγωνισμό) πρέπει εξ ορισμού να προέρχεται από πλούσια οικογένεια, άλλως δεν πρόκειται να επιβιώσει.

Βέβαια να πληροφορήσω ότι σκοπός μου δεν ήταν να παρουσιάσω αυτήν την εξίσωση. Απλώς το παράδειγμα πήρα από (όπως φαίνεται) πραγματικό περιστατικό δολοφονίας Ιατρού στη βίλα του που παρουσίασαν χτες βράδι τα κανάλια.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση