Γενικά > Γενική συζήτηση

Ιατρικός πληθωρισμός μύθος ή πραγματικότητα ;

<< < (21/26) > >>

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Οι πληροφορίες για πολλές αιτήσεις από εξωτερικό, προέρχονται από υπαλλήλους που χειρίζονται τις αιτήσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μην πιστεύεις όλα όσα ακούγουνται.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι πληροφορίες για πολλές αιτήσεις από εξωτερικό, προέρχονται από υπαλλήλους που χειρίζονται τις αιτήσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---

χαχαχαα..... Πάω 5 μέρες πριν την αρχή λήξη της προκήρυξης των ιδιωτών οικογενειακών ιατρών για μια δουλειά στο ΤΣΑΥ. Από πλάκα ρωτάω πόσοι έχουν ζητήσει με αίτηση για την προκήρυξη....."Πάνω από 30 άτομα" μου λέει  Μου κάνει εντύπωση και ρωτώ το ίδιο στον ιατρικό σύλλογο "12 αιτήσεις" μου απαντά ο σύλλογος.... Οι ευσεβείς πόθοι συχνά....δεν αφήνουν την πραγματικότητα να μας χαλάσει το όνειρο.....

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι ευσεβείς πόθοι συχνά....δεν αφήνουν την πραγματικότητα να μας χαλάσει το όνειρο.....

--- Τέλος παράθεσης ---
ΟΚ, ευσεβείς πόθοι δεν ήταν αυτοί που ανάγκασαν την γνωστή μου να φωτοτυπεί φακέλλους υποψηφίων ως το απόγευμα σε απαίτηση της χειρουργάρας απ΄το Λονδίνο ή οι περιπτώσεις ατόμων που ξέρω που επέστρεψαν.

pzogr:
Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει και η αντίστροφη οδός, αλλά η τρέχουσα εμπειρία (και προσωπική αλλά και από συζητήσεις) λέει ότι το ισοζύγιο είναι αρνητικό. Τώρα αν κάποιος (ιδίως χειρουργικής ειδικότητας με προσδοκία για "καλύτερο μισθό") έχει μια Β θέση κάπου αλλού και σκέφτεται να κάνει μια αίτηση και εδώ επειδή και εκεί είναι δύσκολο να βρει την Α θέση, που ήθελε, δεν νομίζω ότι εκφράζει τον κανόνα.

Αρχίατρος:
Συμφωνώ, άλλωστε δεν έχω επαρκές δείγμα ώστε να ισχυριστώ ότι μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα, και ειδικά μεταξύ των νέων αποφοίτων, η μετανάστευση είναι μαζική.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση