Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Αίτηση για ΑΔΔΥ ( Ασφαλή Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής ).
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος@EP: Το pin πότε το έστειλαν; Εγώ παρέλαβα σήμερα το πρωί, αλλά μήνυμα δεν έχω λάβει...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να πάρεις τηλ. την Byte computers (2109002000) για να σου το (ξανα)στείλουν σε SMS. Είναι σίγουρο ότι έχει δημιουργηθεί κωδικός. Μήπως έχεις δηλωμένο στην ΗΔΙΚΑ κανένα κινητό που δε χρησιμοποιείς πλέον;
EP:
@pzogr
Όντως θα έχει υπάρχει σίγουρα ΡΙΝ, ψάχνοντας στο δικό μου token είδα ότι συμπίπτουν οι ημερομηνίες της δημιουργίας ψηφιακού πιστοποιητικού και της αποστολής ΡΙΝ (προφανώς δημιουργούνται ταυτόχρονα ο προσωπικός και ο δημόσιος κωδικός). Η καλύτερη ιδέα είναι αυτή που σου λέει ο Denominator, θα σε διαφωτίσουν στην ΒΥΤΕ..
pzogr:
Το τηλέφωνο είναι εντάξει. Θα τους πάρω ένα τηλεφωνάκι... Ελπίζω να μην ζητήσουν κανένα 50ευρω γι'αυτό :laugh:
spyros:
Παρέλαβα κι εγώ, ενεργοποίησα και συνδέθηκα ακολουθώντας τις οδηγίες.
Ένα χαζό σημείο που με παίδεψε ιδιαίτερα (και για να γλυτώσω ίσως μερικούς από το ίδιο παίδεμα) ήταν το εξής:
Όταν πήγαινα στη σελίδα Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος που λέει και παραπάνω ο ΕΡ, μου έδινε μόνο την επιλογή για "Standard Authentication". Έτσι έκανα σύνδεση με τον παλιό τρόπο, χωρίς να μπορώ να χρησιμοποιήσω το token και το pin...
Το λάθος; Το footer της σελίδας κάλυπτε τη δεύτερη επιλογή για "Certificate authentication"! Και δεν μπορούσα να το δω, γιατί η σελίδα δεν κάνει scroll μέχρι κάτω... Κάνοντας λοιπόν zoom-out (με CTRL/-), θαύμα! Η επιλογή εφανερώθη και οι πόρτες του παραδείσου άνοιξαν! :D
ΥΓ: Ε, εσείς στην ΗΔΙΚΑ! Φτιάξτε το!
ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος@EP: Το pin πότε το έστειλαν; Εγώ παρέλαβα σήμερα το πρωί, αλλά μήνυμα δεν έχω λάβει...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να πάρεις τηλ. την Byte computers (2109002000) για να σου το (ξανα)στείλουν σε SMS. Είναι σίγουρο ότι έχει δημιουργηθεί κωδικός. Μήπως έχεις δηλωμένο στην ΗΔΙΚΑ κανένα κινητό που δε χρησιμοποιείς πλέον;
--- Τέλος παράθεσης ---
Απο την byte απαντησαν να παρω την ηδικα.... απο ηδικα ειπαν οτι μπορει να αργησει να το στειλει η byte.....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση