Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Αίτηση για ΑΔΔΥ ( Ασφαλή Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής ).

<< < (4/15) > >>

EP:
@spyros: "Το λάθος; Το footer της σελίδας κάλυπτε τη δεύτερη επιλογή για "Certificate authentication"! Και δεν μπορούσα να το δω, γιατί η σελίδα δεν κάνει scroll μέχρι κάτω... Κάνοντας λοιπόν zoom-out (με CTRL/-), θαύμα! Η επιλογή εφανερώθη και οι πόρτες του παραδείσου άνοιξαν! ΥΓ: Ε, εσείς στην ΗΔΙΚΑ! Φτιάξτε το!" (Μακάρι να έφτιαχναν οτιδήποτε) Mozilla ε; Κι εμένα το ίδιο πρόβλημα είχε, δεν εμφανιζόταν το κουμπί. Έχεις απόλυτο δίκιο για το footer, αν κάνει κανείς zoom out εμφανίζεται το κουμπί. Και κάνει και login! (Γιούπι!) Άμα τα καταφέρει κανείς με Google Chrome, εκεί θα έχει κάνει το μεγάλο break-through! Θα πάει για Nobel! Τόσο ντάχτιρ-ντι του έχω κάνει, τόσα updates και ρυθμίσεις plug-ins, τίποτα.. Επιμένει στο error μετά την αναγνώριση και του ψηφιακού πιστοποιητικού μέσα στο token (δεν ζητάει ΡΙΝ). ::)

@ΖΑrk: ΗΔΙΚΑ vs. BYTE: μου θυμίζει αυτό που γινόταν (παλιότερα;) μεταξύ ιδιωτικών παρόχων τηλεπικοινωνιών και ΟΤΕ σε περίπτωση βλάβης. Μόνο που υποτίθεται τώρα δουλεύουν και οι 2 για τον ίδιο λογαριασμό. Πάντως ΗΔΙΚΑ = εγγύηση.. Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο!!

Denominator:
Κι εγώ τα καταφέρνω (όχι πάντα) με το Mozilla. Προς το παρόν. ´Οσον αφορά για την byte, μάλλον θα ήμουν από τους τυχερούς που βρήκαν λύση!  ;D

Denominator:
Σήμερα πάντως βγάζει αυτό: "An attempt to authenticate with a client certificate failed. A valid client certificate is required to make this connection."
Σε όλους τους υπολογιστές που το προσπάθησα, με όλους τους browsers.
Αναμένω απάντηση από την byte, η οποία αρχικά με παρέπεμψε στην ΗΔΙΚΑ, αλλά όταν επέμενα, είπε (ευγενέστατα, είναι αλήθεια) ότι θα το δει και θα με ενημερώσει τηλεφωνικά.

EP:
@Denominator
Εμένα αυτό μου το έβγαζε στην αρχή.. Αν δεν άλλαξες κάτι (π.χ. υπολογιστή, ρυθμίσεις), ξαναπροσπάθησε κι άλλες φορές, ιδίως με Internet Explorer και Mozilla. Αν επιμένει, κλείνε τον browser εντελώς και ξανάνοιγέ τον και πάλι το ίδιο. Ούτε εμένα κάνει επιτυχώς login με την πρώτη, αλλά επιμένοντας κάνει. Αν άλλαξες υπολογιστή, πιθανώς θέλουν update οι browsers (και πιθανώς και ρυθμίσεις). Αλλιώς.. καλή τύχη με την ΒΥΤΕ! :-X Έτσι από απορία πες τους, τον Chrome θα τον κοιτάξουν καθόλου ή πάνε πακέτο με taxisnet (που παλιότερα έλεγε να χρησιμοποιούμε μόνο IE);

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος@Denominator
Εμένα αυτό μου το έβγαζε στην αρχή.. Αν δεν άλλαξες κάτι (π.χ. υπολογιστή, ρυθμίσεις), ξαναπροσπάθησε κι άλλες φορές, ιδίως με Internet Explorer και Mozilla. Αν επιμένει, κλείνε τον browser εντελώς και ξανάνοιγέ τον και πάλι το ίδιο. Ούτε εμένα κάνει επιτυχώς login με την πρώτη, αλλά επιμένοντας κάνει. Αν άλλαξες υπολογιστή, πιθανώς θέλουν update οι browsers (και πιθανώς και ρυθμίσεις). Αλλιώς.. καλή τύχη με την ΒΥΤΕ! :-X Έτσι από απορία πες τους, τον Chrome θα τον κοιτάξουν καθόλου ή πάνε πακέτο με taxisnet (που παλιότερα έλεγε να χρησιμοποιούμε μόνο IE);

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν έχεις άδικο... Έχω κάνει τα πάντα... και θα συνεχίσω...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση