Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Αίτηση για ΑΔΔΥ ( Ασφαλή Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής ).

<< < (5/15) > >>

Argirios Argiriou:
Δείτε αναλυτικά πως γίνετε η εγκατάσταση των driver για το USB token της ΗΔΙΚΑ.

Οδηγίες της ΗΔΙΚΑ σε αυτό το link

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Γ.Κτιστάκης:
Εγώ μπαίνω μόνο με Mozila. O IE (έκδοση 11.0.20)  ενώ κάνει σύνδεση μου αναφέρει οτι η έκδοση που έχω δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή, ενώ με τον CHROME αναφέρει το "An attempt to authenticate with a client certificate failed. A valid client certificate is required to make this connection." Έχω W 8.1.

EP:
Εγώ έχω συγκλονιστικά νέα.. Με πήραν ένα μήνα αφότου έστειλα mail για τεχνική υποστήριξη στην BYTE..! Όπου πλέον (ευτυχώς!) δεν υφίστατο το θέμα.. Ήταν μεγάλο το σοκ (που ενδιαφέρθηκαν), αλλά ρωτώντας έμαθα επιπλέον ότι (εκτός νεοτέρας) δεν δουλεύει καθόλου με το Google Chrome το token..

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...δεν δουλεύει καθόλου με το Google Chrome το token..

--- Τέλος παράθεσης ---
   Τελικά με τι δουλεύει; Με ΙΕ; Ή μονο με Firefox;
   Πάντως όλοι έχουμε δει ότι δόθηκε νέα ΜΕΓΑΛΗΗΗΗ παράταση για προμήθεια του ΤΟΚΕΝ (μέχρι 15/9/15). Προσωπικά δεν το πήρα και δεν βιάζομαι ακόμα...
--- Παράθεση ---Η ΗΔΙΚΑ, στα πλαίσια των διατάξεων για ασφαλή πρόσβαση στα ευαίσθητα δεδομένα των ασθενών, σας ενημερώνει ότι η σύνδεση στην ΗΣ μέσω του USB TOKEN εγγυάται αυθεντικοποίηση δύο παραγόντων (pin & φυσικό μέσο). Η χρήση του USB/TOKEN στην παρούσα χρονική στιγμή αφορά στην ασφαλή σύνδεση και την πρόσβαση στο Ιστορικό Ασθενούς, χωρίς για όσο μεταβατικό διάστημα κριθεί απαραίτητο να απαγορεύεται η πρόσβαση με τον υφιστάμενο μηχανισμό συνδυασμού κωδικού χρήστη/κωδικού πρόσβασης (username/password). Διαδοχικά τα βήματα για την παραλαβή του USB/ΤΟΚΕΝ είναι τα παρακάτω: 1) Συμπλήρωση & Υποβολή αίτησης ΑΔΔΥ από την εφαρμογή Διαχείρισης Χρηστών μέχρι τις 15/9/2015. Σημειώνεται ότι η παραλαβή του USB/ΤΟΚΕΝ θα γίνει σε διάστημα 4-5 ημερών από την αποστολή της αίτησης. 2) Με την παραλαβή του USB/ΤΟΚΕΝ και την εγκατάστασή του θα έχετε τη δυνατότητα να συνδέεστε στο σύστημα της ΗΣ και η πρόσβαση πλέον θα γίνεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια όπως υπαγορεύεται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
--- Τέλος παράθεσης ---

ZArk:
Τελευταία επικοινωνία με ΗΔΙΚΑ λόγω μη λειτουργίας του Token με κανένα browser: τελικά το USB TOKEN λειτουργεί μόνο με firefox ( αφού κάνεις σωστά τις ρυθμίσεις και πάρεις και πτυχίο πληροφορικής) και με Explorer version apo 7 -10 (όχι 11!!!). Ο Chrome δεν είναι συμβατός αν και κάνουν προσπάθεια ( αυτό μου προκάλεσε λίγο γέλιο όταν το άκουσα) να το διορθώσουν.
Είμαστε πάντως σε καλό σημείο έως το 2020 να λειτουργήσει σε όλους τους browser αρκεί να μην βγάλει άλλο λειτουργικό η microsoft.....ή αναβαθμιστεί και ο firefox σε επόμενη version!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση