Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Αίτηση για ΑΔΔΥ ( Ασφαλή Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής ).

<< < (8/15) > >>

kakalos:
Επισης και να θελεις drivers επισημα για windows 10 δεν υπαρχουν οποτε...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Στην ιστοσελίδα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης αναγράφεται ακόμη:
"Διαδοχικά τα βήματα για την παραλαβή του USB/ΤΟΚΕΝ είναι τα παρακάτω: 1) Συμπλήρωση & Υποβολή αίτησης ΑΔΔΥ από την εφαρμογή Διαχείρισης Χρηστών μέχρι τις 31/12/2015."
Να δούμε αν θα γίνουμε σαν τα αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει εμπρόθεσμα ΚΤΕΟ, που δίνεται παράταση της παράτασης.......

Denominator:
Το πρόβλημα με το στικάκι είναι ότι πολλές φορές χρειάζονται πολλαπλές προσπάθειες για να μπεις στη συντγογράφηση. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται και αν θα επιδεινωθεί όταν όλοι προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν.

pzogr:
Ξέρει κάποιος αν λειτουργεί μετά από αναβάθμιση σε windows 10; Δηλαδή αν στον ίδιο υπολογιστή που λειτουργούσε προ αναβάθμισης, αν λειτουργεί και μετά;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρει κάποιος αν λειτουργεί μετά από αναβάθμιση σε windows 10; Δηλαδή αν στον ίδιο υπολογιστή που λειτουργούσε προ αναβάθμισης, αν λειτουργεί και μετά;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Γιατί λειτουργούσε τελικά:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο πρόβλημα με το στικάκι είναι ότι πολλές φορές χρειάζονται πολλαπλές προσπάθειες για να μπεις στη συντγογράφηση. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται και αν θα επιδεινωθεί όταν όλοι προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν το έχω πάρει ακόμα και δεν βιάζομαι με αυτά που διαβάζω. Ελπίζω ότι πήραν ακέραια την επιχορήγηση του ΕΣΠΑ οπότε δεν έχουν λόγο να συνεχίσουν την "ανάπτυξη" του "στικακίου". Από τη "Συνταγογράφηση" πάντως το μήνυμα για προμήθεια εξαφανίστηκε. Ας ελπίσουμε στο καλύτερο...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση