Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Αίτηση για ΑΔΔΥ ( Ασφαλή Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής ).

<< < (11/15) > >>

gioti.orl:
Mozilla κατευθειαν σε οποιον το παρει....Δουλεψε αμεσως!!!
Ευχαριστω πολυ!!!

Πετράκης Νϊκος:
Το token το έχω από το 2015. Από τότε μου είχανε πει ότι θα υπάρχει "προσωρινό" πρόβλημα με το Google Chrome που χρησιμοποιώ. Ο υπολογιστής είναι παλιός και το Mozilla του πέφτει βαρύ. Επειδή δεν ήταν αναγκαίο, δεν το χρησιμοποιούσα. Το Mozilla το έχω για έκτακτες περιπτώσεις, αλλά επειδή είναι με Windows Vista, δεν το χρησιμοποιώ. Άρα με αναγκάζουν να κάνω αναβάθμιση υπολογιστή. Θα είναι όμως σίγουρο ότι θα δουλεύει;

Στο Chrome μου εμφανίζει και εμένα το μήνυμα "An attempt to authenticate with a client certificate failed. A valid client certificate is required to make this connection." ωστόσο στα πιστοποιητικά στις ρυθμίσεις του εμφανίζεται.

DrGuni:
Δεν το είχα δοκιμάσει  ως τώρα  . Στο  chrome που χρησιμοποιώ  ως browser    μου  βγάζει το γνωστό μήνυμα   
<<An attempt to authenticate with a client certificate failed.
A valid client certificate is required to make this connection>>.

Μόνο στο ΙΕ δέχεται το πιστοποιητικό   , ούτε καν στο  Mozzila.  Και  όλα αυτά , για να καταλήξω  στο ότι  δεν έχω το PIN.
Γνωρίζεται  αν η αίτηση για  νέο PIN ( από ό,τι  αντελήφθην , θα σου  στείλουν υποχρεωτικά  νέο   stick),   συνοδευεται από την υποχρέωση πληρωμής ;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν το είχα δοκιμάσει  ως τώρα  . Στο  chrome που χρησιμοποιώ  ως browser    μου  βγάζει το γνωστό μήνυμα   

Μόνο στο ΙΕ δέχεται το πιστοποιητικό   , ούτε καν στο  Mozzila.  Και  όλα αυτά , για να καταλήξω  στο ότι  δεν έχω το PIN.
Γνωρίζεται  αν η αίτηση για  νέο PIN ( από ό,τι  αντελήφθην , θα σου  στείλουν υποχρεωτικά  νέο   stick),   συνοδευεται από την υποχρέωση πληρωμής ;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Απ΄ότι ακούγεται όχι. Αλλά γιατί βάζετε άχρηστα μαραφέτια στους υπολογιστές σας;
   Much Ado About Nothing...

DrGuni:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν το είχα δοκιμάσει  ως τώρα  . Στο  chrome που χρησιμοποιώ  ως browser    μου  βγάζει το γνωστό μήνυμα   

--- Τέλος παράθεσης ---
   Απ΄ότι ακούγεται όχι. Αλλά γιατί βάζετε άχρηστα μαραφέτια στους υπολογιστές σας;
   Much Ado About Nothing...

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί  φοβούμαι  , συμπατριώτη  , ότι θα  ξυπνήσουμε ένα  ωραίο πρωί στο ρωμέϊκο και θα  διαταχθούμε  να συνταγογραφούμε  μόνο βάσει του token. Δεν έχω  διάθεση να τους πληρώνω  <<κερατιάτικα>> τότε. Προτιμώ  να   δώσω  τα χρήματα σε   κάποιον   άνθρωπο που τα έχει ανάγκη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση