Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Αίτηση για ΑΔΔΥ ( Ασφαλή Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής ).
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί φοβούμαι , συμπατριώτη , ότι θα ξυπνήσουμε ένα ωραίο πρωί στο ρωμέϊκο και θα διαταχθούμε να συνταγογραφούμε μόνο βάσει του token. Δεν έχω διάθεση να τους πληρώνω <<κερατιάτικα>> τότε. Προτιμώ να δώσω τα χρήματα σε κάποιον άνθρωπο που τα έχει ανάγκη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Διαφωνώ. Ένα αντικείμενο που δεν προσφέρει τίποτα, που συχνά δυσλειτουργεί, που δεν έχει το απαραίτητο νομικό πλαίσιο να το υποστηρίζει δεν μπορεί να γίνει, εν μία νυκτί, υποχρεωτικό. Αλήθεια πόσοι νοσοκομειακοί giatro;i πήραν αυτό το μαραφέτι; Θα τους πετάξουν όλους έξω; Σε λίγο θα μας αναγκάσουν να πάρουμε υπολογιστές με Win98 (άντε XP, καλά ήταν τα ΧΡ πάντως) γιατί μόνο εκεί θα "τρέχει" σωστά...
Το είχα πει προ διετίας και δεν άλλαξα άποψη. Προσπάθησαν να τα πασάρουν και τότε. Πήραν επιχορήγηση για αυτά και πρέπει να τα ξεφορτωθούν (άκου λέει, αλλάζεις το στικάκι επειδή χάθηκε το pin!!!). Δικαιώθηκα για 2 χρόνια, πιστεύω θα δικαιωθώ και πάλι...
Αρχίατρος:
Ερώτηξις: αν ένας γιατρός το ψάχνει με τους υπολογιστές (ξέρω, σπανίζει, πέραν της μόστρας οι περισσότεροι δεεεν) και έχει βάλει κάποια διανομή Linux, δουλεύει και εκεί αυτό το μαραφέτι ;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕρώτηξις: αν ένας γιατρός το ψάχνει με τους υπολογιστές (ξέρω, σπανίζει, πέραν της μόστρας οι περισσότεροι δεεεν) και έχει βάλει κάποια διανομή Linux, δουλεύει και εκεί αυτό το μαραφέτι ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Υποτίθεται ότι έχει drivers και για Mac και για Linux Αν δουλεύει, άγνωστο.
Εγγραφή ή Είσοδος
Γ.Κτιστάκης:
Από την άλλη, εάν ανοίξετε τον σύνδεσμο της εταιρείας που παρέχει το token θα δείτε ότι υπάρχει πρόβλεψη σε περίπτωση κλειδώματος ή pin, ο διαχειριστής (ΗΔΙΚΑ) να το ξεκλειδώσει. Όπως και πολλά άλλα. Η ΗΔΙΚΑ γιατί τα αντικαθιστά;; και όλα τα στοιχεία του κατόχου που έχουν αποθηκευτεί εκεί, τι θα γίνουν;;
Γ.Κτιστάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν το είχα δοκιμάσει ως τώρα . Στο chrome που χρησιμοποιώ ως browser μου βγάζει το γνωστό μήνυμα
<<An attempt to authenticate with a client certificate failed.
A valid client certificate is required to make this connection>>.
Μόνο στο ΙΕ δέχεται το πιστοποιητικό , ούτε καν στο Mozzila. Και όλα αυτά , για να καταλήξω στο ότι δεν έχω το PIN.
Γνωρίζεται αν η αίτηση για νέο PIN ( από ό,τι αντελήφθην , θα σου στείλουν υποχρεωτικά νέο stick), συνοδευεται από την υποχρέωση πληρωμής ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο mozzila θέλει ρυθμίσεις (περιγράφουν στις οδηγίες) για να δουλέψει το token. Για το pin στέλνεις Mail. Στο hd@idika.gr με οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην e-prescription.gr. Είναι θέμα όμως το ότι κάποιοι που πήραν το token τώρα για πρώτη φορά, δεν τους έχουν στείλει ακόμα pin.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση