Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Αίτηση για ΑΔΔΥ ( Ασφαλή Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής ).
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί φοβούμαι , συμπατριώτη , ότι θα ξυπνήσουμε ένα ωραίο πρωί στο ρωμέϊκο και θα διαταχθούμε να συνταγογραφούμε μόνο βάσει του token. Δεν έχω διάθεση να τους πληρώνω <<κερατιάτικα>> τότε. Προτιμώ να δώσω τα χρήματα σε κάποιον άνθρωπο που τα έχει ανάγκη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Διαφωνώ. Ένα αντικείμενο που δεν προσφέρει τίποτα, που συχνά δυσλειτουργεί, που δεν έχει το απαραίτητο νομικό πλαίσιο να το υποστηρίζει δεν μπορεί να γίνει, εν μία νυκτί, υποχρεωτικό. Αλήθεια πόσοι νοσοκομειακοί giatro;i πήραν αυτό το μαραφέτι; Θα τους πετάξουν όλους έξω; Σε λίγο θα μας αναγκάσουν να πάρουμε υπολογιστές με Win98 (άντε XP, ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Λοιπόν κάπου διάβασα ότι δεν έχει drivers για win 10, δεν ξέρω αν αληθεύει...
Για όσους ονειρεύονται αποχαρτοποίηση να τους ενημερώσουμε ότι ο ΕΟΠΥΥΥς δεν τη σκέφτεται άμεσα:
Ενδοσκόπιο - Παρασκήνια - Πρόσωπα - Παραλειπόμενα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Ημερομηνία δημοσίευσης: 13 Δεκεμβρίου 2017
Μου φαίνεται περίεργο την εποχή που τα πάντα αποθηκεύονται ηλεκτρονικά, κάποιοι να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο χαρτί, που και όγκο πιάνει και χάνεται! Το ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, λέει, ενέκρινε τη διενέργεια Ανοικτού Διεθνή Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου «Παροχή Υπηρεσιών Αποθήκευσης και Διαχείρισης Αρχείου», προϋπολογισθείσας δαπάνης 3.900,000,00 ευρώ με ΦΠΑ, χρονικής διάρκειας 24 μηνών...
Την ύπαρξη διαθέσιμης τεχνολογίας για online αποθήκευση δεδομένων (cloud storage) την γνωρίζουμε; ‘H μήπως έχουμε "πλεόνασμα" και ξοδεύουμε;
ΥΓ: αναφέρεται στο: 21/11/2017 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
timex:
Εγω τος εστειλα μηνυμα οτι δε θυμαμαι αν ειχα παραλαβει το στικακι γιατι εφυγα για αρκετο καιρο εκτος Ελλαδας και να γινει εκδοση καινουριας ΑΔΔΥ αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομη απο το προηγουμενο Σαββατο
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω τος εστειλα μηνυμα οτι δε θυμαμαι αν ειχα παραλαβει το στικακι γιατι εφυγα για αρκετο καιρο εκτος Ελλαδας και να γινει εκδοση καινουριας ΑΔΔΥ αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομη απο το προηγουμενο Σαββατο
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν δεν απάντησαν ακόμα να υποθέσουμε ότι ξεπούλησαν και θα ησυχάσουμε από τον σκόπιμο βομβαρδισμό για προμήθεια άχρηστων (προσωρινά και ίσως μόνιμα) συσκευών...
timex:
Ακόμη δεν απάντησαν. Λέω να κάνω ακόμη μια προσπάθεια και να τους ξαναστείλω email αύριο!
Ορθοπαιδικός:
Οι γιατροί ελπίζουν σε ...αποχαρτοποίηση των συνταγών αλλά ο ΕΟΠΥΥΥς έβγαλε εκ νέου Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος (Προετοιμασία εντύπων συνταγών προς σάρωση, διεργασίες σάρωσης, διαδικασίες αναγνώρισης φορμών & δεδομένων, ...) για τους επόμενους 15 μήνες. Ραντεβού με το ΑΔΔΥΥΥΥ, για ουσιαστικό λόγο, μετά το Πάσχα του 2019....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση