Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Αίτηση για ΑΔΔΥ ( Ασφαλή Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής ).

<< < (14/15) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Είχα το usb και τον κωδικό από το 2015 αλλά δεν τα είχα εγκαταστήσει.
Διάβασα ένα post στο fb ότι κάποιος είχε κάνει το ίδιο και τελικά δοκίμασε να το εγκαταστήσει τώρα και ο κωδικός δε δούλευε. Σε επικοινωνία με την ΗΔΙΚΑ του είπαν ότι ο κωδικός είχε λήξει και έπρεπε να κάνει αίτηση για νέο usb.
Έτσι αποφάσισα να εγκαταστήσω το δικό μου.
Περιέργως δούλεψε αλλά έχω να επισημάνω κάποια πράγματα

- Όταν πήγα να συνδεθώ για πρώτη φορά μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι είναι ενεργό από κάποια ημερομηνία του 2015 (μάλλον τότε που το προμηθεύτηκα) ΜΕΧΡΙ κάποια ημερομηνία του 2019! Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα "λήξει" και θα χρειαστεί νέα προμήθεια; Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να κρατήσω σε εικόνα το μήνυμα. Όταν το εγκαταστήσω σε άλλο PC και το ξαναβγάλει, θα το φωτογραφήσω. Τροποποίηση: Κάπου το ξαναβρήκα και έχει σχέση με τη διάρκεια του πιστοποιητικού ασφαλείας αν κατάλαβα καλά. Επισυνάπτεται.

- Πήγα να συνδεθώ με Chrome και έβγαλε το μήνυμα: Error message Displayed: “An attempt to authenticate with a client certificate failed. A valid client certificate is required to make this connection”
Ανατρέχοντας στις FAQ βρήκα ότι η προτεινόμενη "λύση" είναι: Συστήνεται στον χρήστη να χρησιμοποιήσει τον φυλλομετρητή Firefox και τον Internet Explorer (εκδόσεις 8, 9 και 10) για την αποτελεσματικότερη (τι αποτελεσματικότερη αφού με Chrome δεν έχει αποτέλεσμα;) περιήγηση του στην εφαρμογή της ΗΣ.
Δοκιμάζω με Explorer 11 (δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου, αλλά τον είχε πάνω το PC και είπα να τον δοκιμάσω) και βγάζει ότι δεν υποστηρίζει την έκδοση 11.
Δοκιμάζω με Firefox (κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις που χρειάζεται ο Firefox) και δούλεψε.

Οπότε, αν και λέει ότι υποστηρίζει Chrome, Explorer, Firefox αν "δεν κάτσει" ο Chrome, η "λύση" που προτείνουν είναι: "Χρησιμοποιείστε άλλον φυλλομετρητή"!

timex:
USB-TOKEN συνέχεια... Στις 18/1/2018 τηλέφωνο στην ΗΔΙΚΑ για το στικάκι. Τους ενημέρωσα ότι έστειλα 2 email (ένα 9-12-2017 και αφού δε μου απάντησαν έστειλα και δεύτερο στις 22-12-2017) . Μου ζήτησε τον αριθμό ΤΣΑΥ, έκανε κάποιο έλεγχο και μου είπε να κάνω προώθηση του πρώτου μεηλ πάλι. Αφού το έκανα , πήρα πάλι τηλέφωνο για επιβεβαίωση και μου είπαν ότι θα λάβω email οσονούπω. Έτσι και έγινε. Έλαβα μεηλ, έκανα την αίτηση και μετά από 5 μέρες 'ελαβα  το στικάκι. Και τις 2 φορές που πήρα τηλέφωνο περίμενα λιγότερο από δέκα λεπτά για να απαντήσουν.

Argirios Argiriou:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Ανάρτηση συναδέλφου σε Ιατρική ομάδα του facebook:

06/05/2019

σημερα το πρωι πανω στο εικονιδιο της ηλεκτρονικης συνταγης του USB token βγηκε μηνυμα οτι σε 29 ημερες τα δεδομενα στο στικακι θα διαγραφουν . εχει βγει και σε καποιον αλλο συναδελφο ;;; τι περιεχει αυτο το στικακι ;;;; εχει δεδομενα ασθενων μας που ειναι χρησιμα να τα αποθηκευσουμε σαν ιστορικο ή κατι που αφορα την ΗΔΙΚΑ ;;;;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑνάρτηση συναδέλφου σε Ιατρική ομάδα του facebook:

06/05/2019

σημερα το πρωι πανω στο εικονιδιο της ηλεκτρονικης συνταγης του USB token βγηκε μηνυμα οτι σε 29 ημερες τα δεδομενα στο στικακι θα διαγραφουν . εχει βγει και σε καποιον αλλο συναδελφο ;;; τι περιεχει αυτο το στικακι ;;;; εχει δεδομενα ασθενων μας που ειναι χρησιμα να τα αποθηκευσουμε σαν ιστορικο ή κατι που αφορα την ΗΔΙΚΑ ;;;;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Χαχαχαχαχαχ το μπλε φωτάκι... Η γνωστή "κομπίνα".... βρε που το θυμήθηκαν αυτό; Άραγε τελείωσαν τα κομμάτια που είχαν προμηθευτεί ή θα μας βγάλουν καμιά νέα βαρύγδουπη ανακοίνωση να δώσουν και τα τελευταία;
Άσε που θα συνεργάζεται μόνο με Windows 98 και θα πρέπει να αλλάξουμε λειτουργικό...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση