Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ
iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌπως σας είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση, γράφει δίπλα άγονο , αλλά δεν έχει τα σημαδάκια *, # που σημαίνουν ότι θα δώσουν επιδόματα αγόνου. Επίσης, είναι μόλις 20 λεπτά από το πλησιέστερο νοσοκομείο και άρα δεν τίθεται θέμα ετοιμότητας. Συνεπώς είναι άγονο κατ όνομα, αλλά όχι σε ό,τι αφορά τα χρήματα και τις δυσκολίες ενός Π.Ι. που θα ήταν πχ σε ένα ακριτικό νησί. Τώρα τι πρόσθετο όφελος μπορεί να έχει κάποιος, επειδή είναι κατ' όνομα άγονο, δεν έχω καταλάβει.
--- Τέλος παράθεσης ---
μπορεις να δηλωσεις ταυτοχρονα γενικο και ειδικο μερος ειδικοτητας.
nasiaser:
Ειναι πολύ αργά για εμένα, έχω ήδη ειδικότητα....
Αρχίατρος:
Το μοναδικό συν του να υπηρετείς σε άγονο είναι το επίδομα του Υπουργείου, για όσα άγονα αυτό προβλέπεται. Ίσως και η μοναξιά για όσους την παλεύουν φυσικά (επιστημονικά), και δεν θέλουν να μπλέκουν με διάφορους περίεργους (Επιμελητές και Διευθυντές).
Το τίμημα φυσικά είναι η συνεχής ετοιμότητα-εφημέρευση, όπως και η προβληματική λήψη πάσης μορφής αδειών (σε ορισμένα μέρη μάλιστα είναι σχεδόν αδύνατη η αποστολή αντικαταστάτη και πρέπει να μαλώσεις με το ΚΥ που υπάγεσαι για να σου στείλουν κάποιον).
Έπειτα μεγάλη σημασία παίζει και ο πληθυσμός, πόσους προβληματικούς θα βρεις εκεί που θα πας, υπάρχει κόσμος που είχε διάφορα προβλήματα, υπήρξαν προστριβές, εντάσεις, ρήξεις, παραιτήσεις κτλ.
Γενικά είναι περίπλοκη εξίσωση, στην οποία καθένας σταθμίζει ποιά παράμετρος σημαίνει περισσότερα γι' αυτόν.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπίσης, είναι μόλις 20 λεπτά από το πλησιέστερο νοσοκομείο και άρα δεν τίθεται θέμα ετοιμότητας. Συνεπώς είναι άγονο κατ όνομα, αλλά όχι σε ό,τι αφορά τα χρήματα και τις δυσκολίες ενός Π.Ι. που θα ήταν πχ σε ένα ακριτικό νησί.
--- Τέλος παράθεσης ---
Χωρίς να θέλω να σας αγχώσω, εξαρτάται πολύ από το πως έχουν μάθει μέχρι τώρα οι κάτοικοι και από το τι θα γίνει σε περίπτωση στραβής και πόσο θα το κυνηγήσουν οι εμπλεκόμενοι.
nasiaser:
Σας ευχαριστώ, θεωρώ ότι τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ μελανα...τουλάχιστον προσπαθησα και απέφυγα άλλα Π.Ι. όπου εγγυημένα οι απαιτήσεις θα ήταν εξωφρενικές (είμαι απο την περιοχή, έχω ξανακάνει στον νομό αγροτικό και έχω ακούσει τα σχόλια άλλων αγροτικών που πέρασαν απο τα διάφορα ιατρεία)...και πάλι, θα δούμε....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση