Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ
Αρχίατρος:
Νέα προκήρυξη 10/08
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
kdiwavvou:
Είμαι γενικός ιατρός επιμελητής β και η πρώτη μου πενταετία λήγει φέτος τον Νοέμβριο. Χωρίς να παραιτηθω, έχω δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα προκήρυξη και να παραιτηθω αφού λάβω τη νέα θέση??????
GirousisN:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίμαι γενικός ιατρός επιμελητής β και η πρώτη μου πενταετία λήγει φέτος τον Νοέμβριο. Χωρίς να παραιτηθω, έχω δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα προκήρυξη και να παραιτηθω αφού λάβω τη νέα θέση??????
--- Τέλος παράθεσης ---
OXI.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίμαι γενικός ιατρός επιμελητής β και η πρώτη μου πενταετία λήγει φέτος τον Νοέμβριο. Χωρίς να παραιτηθω, έχω δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα προκήρυξη και να παραιτηθω αφού λάβω τη νέα θέση??????
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Όμως χωρίς να παραιτηθείς μπορείς να κάνεις αίτηση για τις ΤΟΜΥ στην προκήρυξη που τρέχει.
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Όμως χωρίς να παραιτηθείς μπορείς να κάνεις αίτηση για τις ΤΟΜΥ στην προκήρυξη που τρέχει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι το ρίσκο να παραιτηθεί κανείς από μια μόνιμη θέση στο ΕΣΥ για να πάρει μια δουλειά (ΤΟΜΥ) που θα πληρώνεται με ΕΣΠΑ για 4 χρόνια μόνο (και μετά δεν ξέρει κανείς πώς θα χρηματοδοτείται), είναι πολύ μεγάλο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση