Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ

<< < (25/42) > >>

Αρχίατρος:
Νέα προκήρυξη 10/08

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

kdiwavvou:
Είμαι γενικός ιατρός επιμελητής β και η πρώτη μου πενταετία λήγει φέτος τον Νοέμβριο.  Χωρίς να παραιτηθω, έχω δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα προκήρυξη και να παραιτηθω αφού λάβω τη νέα θέση??????

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίμαι γενικός ιατρός επιμελητής β και η πρώτη μου πενταετία λήγει φέτος τον Νοέμβριο.  Χωρίς να παραιτηθω, έχω δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα προκήρυξη και να παραιτηθω αφού λάβω τη νέα θέση??????

--- Τέλος παράθεσης ---
OXI.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίμαι γενικός ιατρός επιμελητής β και η πρώτη μου πενταετία λήγει φέτος τον Νοέμβριο.  Χωρίς να παραιτηθω, έχω δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα προκήρυξη και να παραιτηθω αφού λάβω τη νέα θέση??????

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Όμως χωρίς να παραιτηθείς μπορείς να κάνεις αίτηση για τις ΤΟΜΥ στην προκήρυξη που τρέχει.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίμαι γενικός ιατρός επιμελητής β και η πρώτη μου πενταετία λήγει φέτος τον Νοέμβριο.  Χωρίς να παραιτηθω, έχω δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα προκήρυξη και να παραιτηθω αφού λάβω τη νέα θέση??????

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Όμως χωρίς να παραιτηθείς μπορείς να κάνεις αίτηση για τις ΤΟΜΥ στην προκήρυξη που τρέχει.

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω ότι το ρίσκο να παραιτηθεί κανείς από μια μόνιμη θέση στο ΕΣΥ για να πάρει μια δουλειά (ΤΟΜΥ) που θα πληρώνεται με ΕΣΠΑ για 4 χρόνια μόνο (και μετά δεν ξέρει κανείς πώς θα χρηματοδοτείται), είναι πολύ μεγάλο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση