Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ

<< < (26/42) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αναφέρθηκα μόνο στη δυνατότητα που σου δίνει η προκήρυξη για ΤοΜΥ να είσαι υποψήφιος χωρίς να παραιτηθείς από την υπάρχουσα θέση. Χωρίς να το έχω κοιτάξει, έτσι δεν είναι;
Αν επιλεγείς για ΤοΜΥ εξετάζεις τα δεδομένα και αποφασίζεις.
Σίγουρα υπάρχει ρίσκο αλλά δε νομίζω να απολυθούν (βλέπε Βοήθεια στο Σπίτι όπου υπάρχει πλέον και δομή σύγκρισης "γιατί εκείνοι κι όχι κι εμείς")
Με επικείμενη την κατάργηση ουσιαστικά των εφημεριών στο ΕΣΥ, με το σχέδιο νόμου που κυκλοφορεί, ίσως κάποιοι να το σκεφτούν να μεταπηδήσουν τελικά στις ΤοΜΥ.

kdiwavvou:
η προθεσμα υποβολης ληγε στισ 25 του τρεχοντοος
το σεναριο να τα μετατρεψει σε ΚΥ αστικου τυπου / μονιμοποιηση ??
το σεναριο τα ΚΥ να μετατραπουν σε tommy ??

σορρυ για ελλειψη τονισμου

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςη προθεσμα υποβολης ληγε στισ 25 του τρεχοντοος
το σεναριο να τα μετατρεψει σε ΚΥ αστικου τυπου / μονιμοποιηση ??
το σεναριο τα ΚΥ να μετατραπουν σε tommy ??

σορρυ για ελλειψη τονισμου

--- Τέλος παράθεσης ---

Σενάρια όπως λες συνάδελφε.
Τι να σου πούμε.
Εγώ το ανέφερα επειδή είναι μια προκήρυξη που δεν απαιτεί παραίτηση. Απ' ό,τι έχουν αναφέρει τουλάχιστον.

kdiwavvou:
τι συμπληρώνω στα πεδία
α//Φορέας Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος και //β  Φορέας Άδειας Χρήσης Τίτλου Ιατρικής Ειδικότητας *

8enKs

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτι συμπληρώνω στα πεδία
α//Φορέας Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος και //β  Φορέας Άδειας Χρήσης Τίτλου Ιατρικής Ειδικότητας *
8enKs??

--- Τέλος παράθεσης ---
Τη διεύθυνση υγειονομικού της νομαρχίας (αντιπεριφέρειας) που σας χορήγησε τους αντίστοιχους τίτλους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση