Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ

<< < (27/42) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Για να μην πάρω τον συνάδελφο kdiwavvou στο λαιμό μου επειδή έγραψα ότι δεν απαιτείται παραίτηση από προηγούμενη θέση για την προκήρυξη στις ΤΟΜΥ!

Μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι στην αίτηση για ΤΟΜΥ, περιλαμβάνεται και υπεύθυνη δήλωση που εκτός των άλλων αναφέρει:

"Δεν έχω διοριστεί ως τακτικός υπάλληλος του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ α' ή β' βαθμού ή Ανεξάρτητων Αρχών με τις διατάξεις του Ν.2100/1994 ή έχει παρέλθει πενταετία από την ημερομηνία διορισμού μου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων"

Έτσι που το διαβάζετε τι καταλαβαίνετε για τους γενικούς γιατρούς που έχουν διοριστεί σε θέσεις αγροτικών αλλά δεν έχει παρέλθει 5ετία; Αποκλείονται από την προκήρυξη ή δεν θεωρούνται τακτικοί υπάλληλοι;

προσθήκη: Σε εκτενή συζήτηση για το θέμα στο fb, φαίνεται ότι ο αναφερόμενος νόμος είναι του ΑΣΕΠ, οι γιατροί δεν διορίζονται με τέτοιες διαδικασίες άρα δεν εμπίπτουν σ' αυτή την κατηγορία.

kdiwavvou:
εχοντας καμει λοπον την αιτηση και χωρις να εχω παραιτηθει απλα ακυρωνομαι και δεν λαμβανομαι υπ οψη ;
εαν λαβω θεση παραιτουμαι αμεσα ή πρεπει να περασει ενας μηνας απο την παραιτηση ;
τιθεται θεμα πεναλτυ απο την πολιτεια οτι ενω κατεχω θεση ασεπ/μη ασεπ δηλωσα συμμετοχη ;
και τελος αν λαβω θεση αλλα δεν παρουσιαστω και επιλεξω να παραμεινω στο ΚΥ/ΠΙ εχω πεναλτυ ή λαμβανει τη θεση ο επομενος ;

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεχοντας καμει λοπον την αιτηση και χωρις να εχω παραιτηθει απλα ακυρωνομαι και δεν λαμβανομαι υπ οψη ;
εαν λαβω θεση παραιτουμαι αμεσα ή πρεπει να περασει ενας μηνας απο την παραιτηση ;
τιθεται θεμα πεναλτυ απο την πολιτεια οτι ενω κατεχω θεση ασεπ/μη ασεπ δηλωσα συμμετοχη ;
και τελος αν λαβω θεση αλλα δεν παρουσιαστω και επιλεξω να παραμεινω στο ΚΥ/ΠΙ εχω πεναλτυ ή λαμβανει τη θεση ο επομενος ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Μαζί με την αίτηση συμπληρώνετε και δήλωση του ν.1599 για τη μη κατοχή άλλης θέσης στο δημόσιο ή της παραίτησης απ' αυτήν.
Τώρα σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης του ν.1599 :Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αναφέρθηκε παραπάνω, και μετά από εκτενή συζήτηση που παρακολούθησα στο fb, ότι αναφέρεται σε θέσεις στο δημόσιο που κατελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ (ο ν.2100/1994 που αναφέρει η υπεύθυνη δήλωση) οπότε δεν τίθεται θέμα για τους γιατρούς του ΕΣΥ περί ψευδούς δήλωσης. Δεν είμαστε νομικοί αλλά νομίζω ότι το κείμενο της ΥΔ είναι σαφές.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεχοντας καμει λοπον την αιτηση και χωρις να εχω παραιτηθει απλα ακυρωνομαι και δεν λαμβανομαι υπ οψη ;

--- Τέλος παράθεσης ---
1. Όπως ανέφερα παραπάνω δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα παραίτησης και ακύρωσης της αίτησης
2. Περί παραίτησης από το ΕΣΥ σε περίπτωση λήψης θέσης σε ΤΟΜΥ υποθέτω θα υπάρξει ρύθμιση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες παραίτησης.
3. Δες και 1
4. Δεν έχεις καμία ποινή. Η θέση θα περάσει στους επιλαχόντες (αν υπάρχουν)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πιστό το υπουργείο και αυτή τη φορά στις ορθές επαναλήψεις και ανακλήσεις.

Βγάζει προκήρυξη με προθεσμίες υποβολής αιτήσεων από 11 έως 25 Αυγούστου
Στις 21 Αυγούστου βγάζει ορθή επανάληψη που τροποποιεί τα στοιχεία σε κάποια ιατρεία.
Στις 24 Αυγούστου (μία μέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας) βγάζει ανάκληση που αφαιρεί δύο ιατρεία.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση