Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ

<< < (36/42) > >>

Argirios Argiriou:
17-02-2020

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Όμηρος:
«Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου σε Γενικά Νοσοκομεία - Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία, Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία και Πλοία». Φεβρουαρίου 2020
Όσοι Γενικοί Γιατροί μένετε στην Θεσσαλονίκη,δείτε τη (νέα) θέση στο Π.Ι. Φιλύρου που ανήκει στο Κ.Υ. Λαγκαδά.

Αρχίατρος:
Τα αποτελέσματα της τελευταίας προκήρυξης (αφορά και ΓΙ), 1,5 μήνα μετά.

Το highlight o απόφοιτος του 1983 που πάει σε ένα νησί. Προφανώς θα θυμάται τα νησιά απ την εποχή των παιδιών των λουλουδιών...   8)

silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα αποτελέσματα της τελευταίας προκήρυξης (αφορά και ΓΙ), 1,5 μήνα μετά.

Το highlight o απόφοιτος του 1983 που πάει σε ένα νησί. Προφανώς θα θυμάται τα νησιά απ την εποχή των παιδιών των λουλουδιών...   8)

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε το highlight ίσως είναι ο στρατιωτικός γενικός ιατρός που δήλωσε αγροτικό ιατρειο!!!

Είναι σίγουρα πτυχιουχος και μάλιστα ειδικευμένος ή προκειται για τρολάρισμα;

Αν είναι τρολαρισμα, τι έχει να πει το σώμα ασφαλείας που τον έχει στις τάξεις του;

Κυριολεκτικά απίστευτο και νομίζω δεν έχει ξαναγίνει, όποτε νομίζω πως είναι μακράν το highlight και μάλιστα όλων των ετών!

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα αποτελέσματα της τελευταίας προκήρυξης (αφορά και ΓΙ), 1,5 μήνα μετά.

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε το highlight ίσως είναι ο στρατιωτικός γενικός ιατρός που δήλωσε αγροτικό ιατρειο!!!

Είναι σίγουρα πτυχιουχος και μάλιστα ειδικευμένος ή προκειται για τρολάρισμα;

Αν είναι τρολαρισμα, τι έχει να πει το σώμα ασφαλείας που τον έχει στις τάξεις του;

Κυριολεκτικά απίστευτο και νομίζω δεν έχει ξαναγίνει, όποτε νομίζω πως είναι μακράν το highlight και μάλιστα όλων των ετών!

--- Τέλος παράθεσης ---
Για τον ίδιο μιλάμε ; Εδώ τον έχει σε άλλο Ιατρείο, στην Νίσυρο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
και γράφει ότι είναι κρδχ !!!

Κρδχ και κάνει τον αγροτικό επί θητεία, σίγουρα ξεπέρασε κάτι 50άρηδες ΓΧ που έκαναν τους αγροτικούς στην ίδια ΔΥΠΕ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση