Γενικά > Γενική συζήτηση
Πιστοποιητικό υγείας για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒάζει κανείς φωτογραφία στο πιστοποιητικό; Μου έχουν ζητήσει 1-2 φορές...
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι.
Argirios Argiriou:
Από ενδιαφέρουσα συζήτηση στις 10/10/2017 στην ομάδα ΓΕΝΙΚΟΙ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ στο facebook:
- Καλησπέρα! Στο κέντρο υγείας που υπαγομαι δεν υπάρχει ακτινολογος για να γνωματευσει ακτινογραφίες. Δίνω πιστοποιητικό υγείας για εργασία;
- Εγώ απλά γράφω "Προσκομίστηκαν ακτινογραφία θώρακος και παρασιτολογική κοπράνων".
pzogr:
Αν είναι αρνητική η θώρακος, γιατί όχι;
fanisgp:
Δεν είναι ξεκάθαρο το θέμα.Το ζήτημα είναι αν έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε.Οπως δεν μπορούμε να γνωματεύσουμε καρδιογράφημα για προεγχ. έλεγχο π.χ έτσι νομίζω και για το πιστοποποιητικό, άσχετα αν είναι καλή η όχι η ακτινογραφία.
Argirios Argiriou:
Τελευταία έχουν αυξηθεί πολύ στο Ιατρείο μου, ασθενείς που μου τηλεφωνούν για να τους δώσω Πιστοποιητικό Υγείας για Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, που όταν τους λέω ποιες εξετάσεις χρειάζεται να κάνουνε πρώτα, με ρωτούν αν πρέπει να τις κάνουν υποχρεωτικά και όταν απαντώ καταφατικά τότε λένε ότι θα πιθανόν να ξανατηλεφωνήσουν αλλά δεν ξανατηλεφωνούν ποτέ…
Τι γίνεται μόνο εγώ ζητώ να γίνονται οι υποχρεωτικές εξετάσεις;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση