Γενικά > Γενική συζήτηση

Πιστοποιητικό υγείας για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

<< < (4/5) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤελευταία έχουν αυξηθεί πολύ στο Ιατρείο μου, ασθενείς που μου τηλεφωνούν για να τους δώσω Πιστοποιητικό Υγείας για Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, που όταν τους λέω ποιες εξετάσεις χρειάζεται να κάνουνε πρώτα, με ρωτούν αν πρέπει να τις κάνουν υποχρεωτικά και όταν απαντώ καταφατικά τότε λένε ότι θα πιθανόν να ξανατηλεφωνήσουν αλλά δεν ξανατηλεφωνούν ποτέ…

Τι γίνεται μόνο εγώ ζητώ να γίνονται οι υποχρεωτικές εξετάσεις;

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι.
Μάλλον υπάρχει κάποιος που παρακάμπτει τη διαδικασία.
Ενημερώστε τον Ι.Σ.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌχι.
Μάλλον υπάρχει κάποιος που παρακάμπτει τη διαδικασία.
Ενημερώστε τον Ι.Σ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πόσο εύκολο θα είναι για τον Ι.Σ. να ανακαλύψει ποιος παρακάμπτει την διαδικασία;

pzogr:
Καθόλου. Για την ακρίβεια δεν θέλει κιόλας... άλλωστε οι καταγγελόμενοι ψηφίζουν!

Το έχω συναντήσει κι εγώ και με αυτά τα πιστοποιητικά και με τις βεβαιώσεις οδηγών.

Argirios Argiriou:
Σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο της Καβάλας, που μπορεί να κάνει και ακτινογραφίες και μικροβιολογικές εξετάσεις, στις 23/02/2018

μία  ακτινογραφία θώρακος face + παρασιτολογική κοπράνων + καλλιέργεια κοπράνων όλα μαζί κόστισαν (χωρίς παραπεμπτικό) 15.6 ευρώ .

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο της Καβάλας, που μπορεί να κάνει και ακτινογραφίες και μικροβιολογικές εξετάσεις, στις 23/02/2018

μία  ακτινογραφία θώρακος face + παρασιτολογική κοπράνων + καλλιέργεια κοπράνων όλα μαζί κόστισαν (χωρίς παραπεμπτικό) 15.6 ευρώ .

--- Τέλος παράθεσης ---
Εξαιρετική τιμή.
Εδώ 15 ευρώ έχει μόνο μία ακτινογραφία.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση