Γενικά > Γενική συζήτηση

Πιστοποιητικό υγείας για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

<< < (2/5) > >>

ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν απαιτείται και καλλιέργεια κοπράνων για σαλμονέλλα για όσους έχουν επαφή με τρόφιμα;
Πάντως όσες εξετάσεις έρχονται από το νοσοκομείο Χίου καμιά δεν έχει καλλιέργεια. Μόνο ακτινογραφία θώρακος και παρασιτολογική κοπράνων.

--- Τέλος παράθεσης ---
Διαμαντή φυσικά και απαιτείται, αλλα απαιτείται επίσης και γνώση της εγκυκλιου. Σε  εμένα φτάνουν ακόμα widal wright  και αυστραλιανό χωρίς κόπρανα απο τα νοσοκομεία! Απλά με αυτά τα πιστοποιητικά ασχολούμαστε μόνο εμείς τελικά όπως φαίνεται.

ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν απαιτείται και καλλιέργεια κοπράνων για σαλμονέλλα για όσους έχουν επαφή με τρόφιμα;
Πάντως όσες εξετάσεις έρχονται από το νοσοκομείο Χίου καμιά δεν έχει καλλιέργεια. Μόνο ακτινογραφία θώρακος και παρασιτολογική κοπράνων.

--- Τέλος παράθεσης ---
Διαμαντή φυσικά και απαιτείται, αλλα απαιτείται επίσης και γνώση της εγκυκλιου. Σε  εμένα φτάνουν ακόμα widal wright  και αυστραλιανό χωρίς κόπρανα απο τα νοσοκομεία! Απλά με αυθτά τα πιστοποιητικά ασχολούμαστε μόνο εμείς τελικά όπως φαίνεται.

--- Τέλος παράθεσης ---

Επισυνάπτω τα σχετικά....

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν απαιτείται και καλλιέργεια κοπράνων για σαλμονέλλα για όσους έχουν επαφή με τρόφιμα;

--- Τέλος παράθεσης ---
Διαμαντή φυσικά και απαιτείται, αλλα απαιτείται επίσης και γνώση της εγκυκλιου. Σε  εμένα φτάνουν ακόμα widal wright  και αυστραλιανό χωρίς κόπρανα απο τα νοσοκομεία! Απλά με αυτά τα πιστοποιητικά ασχολούμαστε μόνο εμείς τελικά όπως φαίνεται.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το θέμα είναι ότι ακόμη και στις περιπτώσεις που έδωσα εγώ παραπεμπτικό για εξετάσεις στο νοσοκομείο που περιλάμβαναν και καλλιέργεια για σαλμονέλλα, τελικά έκαναν μόνο ακτινογραφία και παρασιτολογική. Άρα κάποιος τις κόβει! Για λόγους οικονομίας; Για λόγους άγνοιας;

Μπορείτε να δώσετε μερικά παραδείγματα για το ποιος είναι τελικά χειριστής τροφίμων εκτός από τους μάγειρες; Οι σερβιτόροι είναι; Όσοι είναι στο bar;
Από την παραπάνω εγκύκλιο: "Χειριστής τροφίμων, σύμφωνα με το Κώδικα Τροφίμων (Codex Alimentarius), είναι το άτομο που απευθείας χειρίζεται συσκευασμένα ή μη συσκευασμένα τρόφιμα, εξοπλισμό και εργαλεία για τρόφιμα ή επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα και ως εκ τούτου πρέπει να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις υγιεινής."

Πατρωνάκης Μάνος:
Το ανέκδοτο με το σερβιτόρο που κάθε φορά που σέρβιρε το πιάτο με το πατσά είχε τον αντίχειρα του μέσα, και ο πελάτης του το γύριζε πίσω
χωρίς να του πει τίποτα για να μη τον προσβάλει, το ξέρετε;
 Του λέει λοιπόν τελικά ο πελάτης, μα συγγνώμη δεν έχεις κάπου αλλού να βάλεις το δάχτυλο σου;
 -Ο γιατρός μου είπε να το έχω στα ζεστά.
 -Ε μα βάλτο κάπου αλλού, στο πιάτο μου βρήκες να το βάλεις;
 -Που να το βάλω δηλαδή;
 -Βάλτο στο κώλο σου.
 -Εκεί το είχα πρώτα.

pzogr:
Βάζει κανείς φωτογραφία στο πιστοποιητικό; Μου έχουν ζητήσει 1-2 φορές...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση