Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Άδεια εκτέλεσης υπερηχογραφημάτων.

<< < (3/3)

Denominator:
Το ότι κάποιος είναι "εκπαιδευμένος" δε σημαίνει βέβαια ότι κάνει καλά τη δουλειά του.
Το να προσπαθεί να κάνει δουλειά ένας αυτοδίδακτος ή ατελώς εκπαιδευμένος, σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα.
Για το δεύτερο όμως πρέπει να δοθούν ευκαιρίες.
Δεν είναι δυνατόν για ένα τόσο απλό, διεθνώς παραδεκτό ως προς τη χρησιμότητά του εργαλείο όπως το υπερηχογράφημα, να μη δίνονται δυνατότητες εκπαίδευσης και σε όσους θέλεις να στελεχώσουν την ΠΦΥ.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ότι κάποιος είναι "εκπαιδευμένος" δε σημαίνει βέβαια ότι κάνει καλά τη δουλειά του.
Το να προσπαθεί να κάνει δουλειά ένας αυτοδίδακτος ή ατελώς εκπαιδευμένος, σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Εγω προσωπικά διαφωνώ με τον ορισμό του "εκπαιδευμένου". Αν δεν τα παίρνει τα γράμματα, μπορεί να χρειαστεί και 6 χρόνια.
Είμαι αντίθετος με το να μετράμε σε μήνες την εκπαίδευση, ή την δυσκολία στις εξετάσεις με βάση εαν είναι της ειδικότητας μας ή όχι.
Για μένα το κριτήριο, είναι η δουλειά του και η αξιολόγηση δεν τελειώνει στο εξάμηνο, ούτε στις εξετάσεις. Πονάει λίγο αλλά είναι καλύτερο για τους ασθενείς μας.
Όσο για κάποιο πανεπιστημιακό που λέει ότι οι μη εκπαιδευμένοι στον υπέρηχο οδηγούνται στην παραγγελία αξονικών και μαγνητικών που δεν χρειάζονται, σκέφτομαι να κάνω μια μελέτη με το πόσες αξονικές και μαγνητικές ζήτησαν ακτινοδιαγνώστες που δεν χρειάζονταν και πόσο έξω είχαν πέσει στον υπέρηχο σε συμπαγή όργανα όταν βλέπεις μετά την αξονική και την μαγνητική. Έχω πολύ υλικό......που ενδιαφέρει τον κ. Μάρκου

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω προσωπικά διαφωνώ με τον ορισμό του "εκπαιδευμένου". Αν δεν τα παίρνει τα γράμματα, μπορεί να χρειαστεί και 6 χρόνια.
Είμαι αντίθετος με το να μετράμε σε μήνες την εκπαίδευση, ή την δυσκολία στις εξετάσεις με βάση εαν είναι της ειδικότητας μας ή όχι.
Για μένα το κριτήριο, είναι η δουλειά του και η αξιολόγηση δεν τελειώνει στο εξάμηνο, ούτε στις εξετάσεις. Πονάει λίγο αλλά είναι καλύτερο για τους ασθενείς μας.

--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ απολύτως, εξ' ου και τα εισαγωγικά... Όταν λείπει σε αυτή τη χώρα η συνεχής αυτο- και ετερο- αξιολόγηση, τι μπορείς να περιμένεις...

Argirios Argiriou:
Εξετάσεις για άδεια εκτέλεσης υπέρηχου στο ΚΕΣΥ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
11/05/2022

Πρόγραμμα διενέργειας εξετάσεων περιόδου ΜΑΪΟΥ 2022 για τη χορήγηση άδειας εκτέλεσης υπερηχογραφημάτων

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση