Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος02152 Σκαρφιστήρες/ΤΕΜ
και δεν χρειάζεται υποχρεωτικά διάγνωση Ε10. Βγαίνει και με Ε11 και συμμετοχή 25%.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, Αδαμάντιε, αλλά δε βγαίνει η ποσότητα έτσι. Στον τύπου ΙΙ υπό δισκία θέλουμε 50/τρίμηνο και η εφαρμογή τυπώνει μία γνωμάτευση για κάθε μήνα. Εκτός κι αν λέμε "διάρκεια 1 μήνας" και εννοούμε 3.
Τι να πω;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
και δεν χρειάζεται υποχρεωτικά διάγνωση Ε10. Βγαίνει και με Ε11 και συμμετοχή 25%.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, Αδαμάντιε, αλλά δε βγαίνει η ποσότητα έτσι. Στον τύπου ΙΙ υπό δισκία θέλουμε 50/τρίμηνο και η εφαρμογή τυπώνει μία γνωμάτευση για κάθε μήνα. Εκτός κι αν λέμε "διάρκεια 1 μήνας" και εννοούμε 3.
Τι να πω;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κάτι ανάλογο μ' αυτό που περιγράφεις συμβαίνει και στο Ε11 αγωγή με δίαιτα, όπου ο κανονισμός λέει 50 ταινίες/τρίμηνο ενώ προς το παρόν το σύστημα βγάζει αγωγές μέχρι 2 μήνες.
δεν μου έχει τύχει ακόμη αλλά, αν δεν αλλάξει κάτι, στην πρώτη που θα γράψω θα βγάλω διάρκεια γνωμάτευσης 1 μήνα, διάρκεια θεραπείας 1 μήνα, θα βάλω 50 ταινίες και στα σχόλια θα γράψω "Διάρκεια γνωμάτευσης και θεραπείας 3 μήνες, αδυναμία έκδοσης ανάλογης γνωμάτευσης"
Denominator:
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι να πω;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κάτι ανάλογο μ' αυτό που περιγράφεις συμβαίνει και στο Ε11 αγωγή με δίαιτα, όπου ο κανονισμός λέει 50 ταινίες/τρίμηνο ενώ προς το παρόν το σύστημα βγάζει αγωγές μέχρι 2 μήνες.
δεν μου έχει τύχει ακόμη αλλά, αν δεν αλλάξει κάτι, στην πρώτη που θα γράψω θα βγάλω διάρκεια γνωμάτευσης 1 μήνα, διάρκεια θεραπείας 1 μήνα, θα βάλω 50 ταινίες και στα σχόλια θα γράψω "Διάρκεια γνωμάτευσης και θεραπείας 3 μήνες, αδυναμία έκδοσης ανάλογης γνωμάτευσης"
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι είναι το πιο λογικό με τα μέχρι τώρα δεδομένα...
nikmix:
Τι προβληματική η πλατφόρμα του e-dapy για τα αναλώσιμα...!
Έφτανα ας πούμε καλά μέχρι το σημείο της αποθήκευσης της γνωμάτευσης και εκεί μου έβγαζε ένα περίεργο μήνυμα λάθους σχετικό με ΑΜΚΑ Έλληνα και Ευρωπαίου ασφαλισμένου.Τελικά στον (Έλληνα ασφαλισμένο) ασθενή μου απλά ήθελε να βάλω το ΑΜΚΑ του στο πεδίο του Ευρωπαίου ασφαλισμένου για να λειτουργήσει και να με αφήσει να αποθηκεύσω και να εκτυπώσω την γνωμάτευση...!
Θέλουν να μας κάνουν ευρωπαίους με το στανιό τελικά... ::)
Δ. Κουναλάκης:
Και βελόνες ινσουλίνης με διάγνωση Ε11....
Μένουν τα Glp-1 και η ηλιθιότητα με τους σκαρφιστήρες που δεν θέλουν δίμηνη
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση