Από δημοσίευση, στις 12/05/2017 στην ομάδα του facebook: ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑΝΟΜΙΖΩ ΕΒΓΑΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΚΡΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΟΠΠΥΥ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΕΚΠΥ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗ – ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΙΚΟΥ: ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
ΑΜΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ (ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΚ ΕΞΩ)
ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΑΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 0)
ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
ΤΥΠΟΥ 1: Ε10 (ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΚ ΕΞΩ) ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1
ΤΥΠΟΥ 2: Ε11 (ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΚ ΕΞΩ)
ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΣΔ ΤΥΠΟΥ 2 ΥΠΟ ΔΙΣΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ 2 ΜΗΝΕΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2 ΜΗΝΕΣ – ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΔΙΣΚΙΑ - ΠΟΣΟΤΗΤΑ 25 (ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ 50)
ΓΙΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ 1 ΜΗΝΑΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΑΣ 1 ΜΗΝΑΣ - ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΔΙΣΚΙΑ - ΠΟΣΟΤΗΤΑ 50
ΣΔ ΤΥΠΟΥ 2 ΥΠΟ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ
ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ 1 ΜΗΝΑΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 1 ΜΗΝΑΣ - ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΑ 100 ΚΑΙ 50 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
ΓΙΑ ΒΕΛΟΝΕΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ 2 ΜΗΝΕΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2 ΜΗΝΕΣ - ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΑ 50 (ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ 100)
ΣΔ ΤΥΠΟΥ 1
ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ-ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ-ΒΕΛΟΝΑΚΙΑ: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ 1 ΜΗΝΑΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 1 ΜΗΝΑΣ - ΠΟΣΟΤΗΤΑ 200, 150 ΚΑΙ 100 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
και κάποια ενδιαφέροντα σχόλια στην παραπάνω ανάρτηση:- ταινίες 41402 και σκαρφιστηρες 02152
- Επίσης Βελόνες 01299 και Συριγγες 01249 (π.χ. για HUMULIN NPH)
- Μετά άτυπη επικοινωνία με αρμοδίους , εις τας Αθήνας , θα πρέπει να τυπώνουμε δύο ξεχωριστές σελίδες , και όχι μία μπρος- πίσω
- Και προσοχή στον κωδικό διάγνωσης με κεφαλαία το Ε και λατινικά. Όσον αφορά τον κωδικό υλικού, απλά πατάς στο ερωτηματικό δίπλα και στην κάρτα που σου ανοίγει απλά πατάς αναζήτηση χωρίς να γράψεις τίποτα. Σου ανοίγουν έτσι όλα τα υλικά ανάλογα την διάγνωση και επιλέγεις όποια θες, ένα ένα φυσικά για να μην στο έχουν εύκολο!!!
- Αυτο το τυπου 2 υπο ινσουλίνη συνεχίζει να ειναι το E11
- Ναι, ειναι ο κωδικος για ΣΔ τυπου 2 ειτε υπο δισκια ειτε υπο ινσουλινη
- Οι ανασφάλιστοι ΔΕΝ δικαιούνται διαβητολογικό υλικό. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
ΕίσοδοςΚαι ένας ενδιαφέρον διάλογος στις 11/05/2017 από άλλη ανάρτηση στην ίδια ομάδα:- Δεν έχω καταφέρει να γράψω σκαρφιστήρες σε τύπου 2,ούτε σε θεραπεία με δισκία, ούτε σε ινσουλινοθεραπευόμενο.Μου βγάζει συνεχώς αυτό το μήνυμα που φαίνεται στη φωτογραφία.Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος από εσάς επιτυχώς;
- Ειναι απλη η διαδικασια: θεραπεια 1 μηνας γνωματευση 1 μηνας ερωτηματικο σας τα βγαζει ολα επιλεγετε σκαρφιστηρες 100 και στα σχολια γραφετε 100/ 6 μηνες. Κωδικος νοσου Ε11 και τσεκ στο υπο δισκια
- Εγώ προς το παρόν όπου δεν μπορώ να γράψω αυτά που πρέπει, βάζω E10 χρόνια αγωγή και μου τα δίνει όλα. Όταν το φτιάξουν το σύστημα να δουλεύει σωστά, τα λέμε....
- μονο ξεχωριστα γινεται.αλλωστε οι του εοπυυ αυτο θελουν. να σιχτιριαζουμε και τελικα να μην γραφουμε αυτονπου χρηζει ο ασθενης