Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;

<< < (25/62) > >>

ippocrate:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμε αυτον τον τρόπο όμως  δεν βγαίνουν οι σκαρφιστήρες!

--- Τέλος παράθεσης ---
Πράγματι. Είχα ανάλογο πρόβλημα. Άλλες φορές βγαίνουν σκαρφιστήρες και άλλες όχι. Συμπλήρωσε από την αρχή ή αποσύνδεση και σύνδεση ξανά.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν μπορώ να συνταγογραφήσω ταινίες.Φθάνω στην 2η σελίδα βάζω το 41402 στον κωδικό υλικου και μου βγάζει αυτό:
(Ο Κωδικός Υλικού των Αναλυτικών Στοιχείων δεν περιέχει έγκυρη τιμή. Παρακαλώ επιλέξτε έναν από τη σχετική Λίστα Τιμών
Ο Κωδικός Διάγνωσης των Αναλυτικών Στοιχείων δεν περιέχει έγκυρη τιμή. Παρακαλώ επιλέξτε έναν από τη σχετική Λίστα Τιμών
Ασυμφωνία Κωδικού Υλικού και Κωδικού Διάγνωσης
Δεν μπορείτε να συνταγογραφήσετε το υλικό 41402)

--- Τέλος παράθεσης ---
- Τι κωδικό διάγνωσης βάζεις; (πρόσεξε να γράψεις Ε11 με αγγλικό πληκτρολόγιο κι όχι ελληνικό. Επίσης δες την κατηγορία υλικών που έχεις επιλέξει στην αρχή. Την πάτησα μερικές φορές και αντί για διαβητολογικό υλικό είχα επιλέξει "άλλο υγειονομικό υλικό ή κάτι τέτοιο")
- προσπάθησε αντί για απευθείας κωδικό υλικού να κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί "ταινίες" και να τις επιλέξεις από εκεί

--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ συνάδελφε.

Denominator:
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα ακομη πώς θα γράψω με Ε11 50 σκαρφιστήρες/τρίμηνο και 25%.  >:(

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμε αυτον τον τρόπο όμως  δεν βγαίνουν οι σκαρφιστήρες!

--- Τέλος παράθεσης ---
Επανέρχομαι.
Ε11 με ινσουλίνη και θεραπεία 2 μηνών δεν βγαίνουν σκαρφιστήρες στις επιλογές.
Με θεραπεία 1 μήνα βγαίνουν.
Άρα  με τα τρέχοντα δεδομένα αν θέλουμε να γράψουμε και βελόνες και σκαρφιστήρες σε Ε11 με ινσουλίνη δεν μπορούμε στην ίδια γνωμάτευση.
Μία γνωμάτευση με θεραπεία 2 μηνών από 50 βελόνες οπότε βγαίνουν 100 στο δίμηνο.
Άλλη γνωμάτευση με θεραπεία 1 μήνα για σκαρφιστήρες (επιλογές 25 και 50 τεμάχια) Οπότε αν έχουμε επιλέξει γνωμάτευση 1 μήνα και θεραπεία 1 μήνα βγαίνει μία γνωμάτευση με 25 ή 50 σκαρφιστήρες, αν έχουμε επιλέξει γνωμάτευση 2 μήνες και θεραπεία 1 μήνα βγαίνουν 2 γνωματεύσεις (1 ανά μήνα) από 25 ή 50 σκαρφιστήρες ανά μήνα.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ πάντως δεν κατάλαβα ακομη πώς θα γράψω με Ε11 50 σκαρφιστήρες/τρίμηνο και 25%.  >:(

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνταγή με θεραπεία μηνός για 50 τεμάχια και σχόλιο ότι αφορά θεραπεία τριμήνου. Όπως και τις ταινίες σε Ε11 με δίαιτα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΥΗΣΕΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Denominator:
Σήμερα διαπίστωσα τα εξής:
Αν θέλεις να γράψεις με Ε11 και επιλογή "θεραπεία υπό δισκία" ταινίες, το μόνο που δέχεται η εφαρμογή είναι να δηλώσεις δίμηνη διάρκεια, να επιλέξεις 25 ταινίες κάθε μήνα και βέβαια να βγουν δύο ξεχωριστές γνωματεύσεις (με 0% συμμετοχή, σε αυτότο σημείο είμαστε ΟΚ).
Δεν ξέρω αν υπάρχουν 25άρια κουτιά, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει μέχρι τώρα.
Αν πάλι (συνθλιβόμενος μεταξύ ασθενούς/φμφ) επιλέξεις Ε11 και "θεραπεία υπό ινσουλίνη", μπορείς να βγάλεις μέχρι 100, απλά έχεις δηλώσει ψευδώς ότι ο ασθενής ευρίσκεται υπό ινσουλίνη.
Εγώ προσωπικά το τελευταίο αρνούμαι να το κάνω.

Υ.Γ. Προ ημερών έπεσε στα χέρια μου "Η δίκη" του Κάφκα, που μου προξένησε πολύ έντονο ενδιαφέρον. Αν ο συγγραφέας είχε έρθει σε επαφή με το τρέχον υλικό, ίσως είχε γράψει ακόμη ένα κορυφαίο μυθιστόρημα, εκτιμώ.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα διαπίστωσα τα εξής:
Αν θέλεις να γράψεις με Ε11 και επιλογή "θεραπεία υπό δισκία" ταινίες, το μόνο που δέχεται η εφαρμογή είναι να δηλώσεις δίμηνη διάρκεια, να επιλέξεις 25 ταινίες κάθε μήνα και βέβαια να βγουν δύο ξεχωριστές γνωματεύσεις (με 0% συμμετοχή, σε αυτότο σημείο είμαστε ΟΚ).
Δεν ξέρω αν υπάρχουν 25άρια κουτιά, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει μέχρι τώρα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Βασίλη, με διάρκεια γνωμάτευσης 2 μήνες και θεραπεία 2 μήνες, βάζεις 25 ταινίες αλλά βγαίνει μία γνωμάτευση που αναφέρει ως συνολική ποσότητα 50 ταινίες και αντιστοιχεί στις συσκευασίες ταινιών που υπάρχουν στο εμπόριο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση