Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;

<< < (26/62) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα διαπίστωσα τα εξής:
Αν θέλεις να γράψεις με Ε11 και επιλογή "θεραπεία υπό δισκία" ταινίες, το μόνο που δέχεται η εφαρμογή είναι να δηλώσεις δίμηνη διάρκεια, να επιλέξεις 25 ταινίες κάθε μήνα και βέβαια να βγουν δύο ξεχωριστές γνωματεύσεις (με 0% συμμετοχή, σε αυτότο σημείο είμαστε ΟΚ).
Δεν ξέρω αν υπάρχουν 25άρια κουτιά, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει μέχρι τώρα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Βασίλη, με διάρκεια γνωμάτευσης 2 μήνες και θεραπεία 2 μήνες, βάζεις 25 ταινίες αλλά βγαίνει μία γνωμάτευση που αναφέρει ως συνολική ποσότητα 50 ταινίες και αντιστοιχεί στις συσκευασίες ταινιών που υπάρχουν στο εμπόριο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αααα...
Αυτό δεν το δοκίμασα.
Μάλλον σκέφτομαι ανάποδα!
Ευχαριστώ, Διαμαντή.

Denominator:
Για να συνταγογραφήσουμε αναλώσιμα αντλίας ινσουλίνης πρέπει να επιλέξουμε ως αιτία μηδενικής συμμετοχής τον κωδικό Ε10 και όχι τον Ε10.02 που αναφέρεται σε Σ/Δ τύπου Ι με αντλία ινσουλίνης.

Argirios Argiriou:
Στους ανασφάλιστους μπορούμε να συνταγογραφήσουμε ηλεκτρονικά αναλώσιμα διαβήτη;

KERASIDISN:
καλησπέρα
έχει πάρει παράταση η ηλεκτρονική συνταγογράφηση αναλώσιμων ???

Dermitza:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτους ανασφάλιστους μπορούμε να συνταγογραφήσουμε ηλεκτρονικά αναλώσιμα διαβήτη;

--- Τέλος παράθεσης ---
Δε βρέθηκε Ασφαλιστική Ικανότητα, Ανασφάλιστοι του νόμου Ν4368
 το μήνυμα σε ανασφάλιστο

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση