Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα σας. Εφθασα ως το τελος της καταχωρησης ταινιων για ΣΔ ΙΙ υπο δισκια, θεραπεια 2 μηνων και 25/μηνα, κανω την αποθηκευση αλλα δε μου βγαζει πεδιο για εκτυπωση. Το εχει αντιμετωπισει αλλος ή λογω Σ/Κ το συστημα ξεκουραζεται;;;
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάτησες δύο φορές την αποθήκευση; Τη δυνατότητα εκτύπωσης τη βγάζει τη δεύτερη φορά (καλό είναι μεταξύ των "κλικ" να αφήνουμε και λίγα δευτερόλεπτα).
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν όμως μετά την πρώτη φορά που πάτησες αποθήκευση, και δεν σου έβγαλε εκτύπωση, άλλαξες σελίδα στην πλατφόρμα της συνταγογράφησης γνωματεύσεων, τότε για να εκτυπώσεις τη γνωμάτευση πρέπει να την εντοπίσεις μέσω της αναζήτησης, να την επιλέξεις, να την ανοίξεις και μετά να πατήσεις το εικονίδιο της εκτύπωσης
silvertaur:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα σας. Εφθασα ως το τελος της καταχωρησης ταινιων για ΣΔ ΙΙ υπο δισκια, θεραπεια 2 μηνων και 25/μηνα, κανω την αποθηκευση αλλα δε μου βγαζει πεδιο για εκτυπωση. Το εχει αντιμετωπισει αλλος ή λογω Σ/Κ το συστημα ξεκουραζεται;;;
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάτησες δύο φορές την αποθήκευση; Τη δυνατότητα εκτύπωσης τη βγάζει τη δεύτερη φορά (καλό είναι μεταξύ των "κλικ" να αφήνουμε και λίγα δευτερόλεπτα).
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν όμως μετά την πρώτη φορά που πάτησες αποθήκευση, και δεν σου έβγαλε εκτύπωση, άλλαξες σελίδα στην πλατφόρμα της συνταγογράφησης γνωματεύσεων, τότε για να εκτυπώσεις τη γνωμάτευση πρέπει να την εντοπίσεις μέσω της αναζήτησης, να την επιλέξεις, να την ανοίξεις και μετά να πατήσεις το εικονίδιο της εκτύπωσης
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις. Πατησα 3 φορες αποθηκευση με διαφορα δευτερολεπτων, αλλα τιποτα. Πατησα αναζητηση στη χθεσινη ημερομηνια, αλλα δε μου εμφανιζει την ασθενη, δηλαδη σαν να μη συνταγογραφησα τις ταινιες ενω ειχα κανει ολα τα βηματα κανονικα. Σας εχει τυχει κατι αναλογο;
GirousisN:
--- Παράθεση ---Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις. Πατησα 3 φορες αποθηκευση με διαφορα δευτερολεπτων, αλλα τιποτα. Πατησα αναζητηση στη χθεσινη ημερομηνια, αλλα δε μου εμφανιζει την ασθενη, δηλαδη σαν να μη συνταγογραφησα τις ταινιες ενω ειχα κανει ολα τα βηματα κανονικα. Σας εχει τυχει κατι αναλογο;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι. Έχει συμβεί και τουλάχιστον σ' εμένα οφειλόταν σε στιγμιαία απώλεια της σύνδεσης Internet . Αν δεν επαναλήφθηκε το πρόβλημα ίσως είναι αυτό.
Εκτός αν αλλάξατε browser και ο νέος είναι μη συμβατός με την εφαρμογή.
nikmix:
Συνάδελφοι καλησπέρα.Όταν βάζετε διάγνωση Ι10 σας αφήνει να διαλέξετε "διάρκεια θεραπείας"¨?
Σε μένα με Ι10 το κουμπάκι αυτό δεν λειτουργεί,οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω τη συνταγογράφηση.Με Ι11 δουλεύει κανονικά (λέμε τώρα...)
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφοι καλησπέρα.Όταν βάζετε διάγνωση Ι10 σας αφήνει να διαλέξετε "διάρκεια θεραπείας"¨?
Σε μένα με Ι10 το κουμπάκι αυτό δεν λειτουργεί,οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω τη συνταγογράφηση.Με Ι11 δουλεύει κανονικά (λέμε τώρα...)
--- Τέλος παράθεσης ---
Με Ε10 μπορούμε να εκδόσουμε γνωμάτευση αναλωσίμων μόνο για 1 μήνα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση