Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση ---Μόλις τώρα ήρθε νέα γνωμάτευση με ημερομηνία 3/7 για ταινίες μέτρησης σακχάρου για ΣΔ τύπου ΙΙ σε αγωγή υπό δισκία και αγωγή 2 μηνών σε ασθενή στον οποίο πριν 3 (εργάσιμες) ημέρες (29/06) καταχώρισα στο σύστημα edapy πως έλαβε ένα κουτί ταινιών μέτρησης σε γνωμάτευση επίσης με διάρκεια θεραπείας 2 μηνών.
Αν δεν δικαιούται αυτός ο ασθενής τα υλικά του γιατί το σύστημα εκδίδει συνταγή; και γιατί πρέπει εγώ να είμαι ο δυσάρεστος;
Απλή ερώτηση.. ΦΙΛΤΡΑ πότε;;;
--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά έχουν απόλυτο δίκιο. Το απαράδεκτο σύστημα δεν ελέγχει τι έχει δοθεί, μόνο καταγράφει και τυπώνει. Ούτε ο γιατρός ξέρει (αν ο ασθενής πάει σε άλλον) ούτε ο φμφ. Και στα ορθοπαιδικά συμβαίνει αυτό με τη διαφορά ότι θέλουν θεώρηση οπότε κόβεται-δεν θεωρείται η 2η γνωμάτευση. Μήπως αυτό οδηγήσει στη θεώρηση των γνωματεύσεων Σ/Δ; (ένα βήμα πίσω τη φορά αφού το σύστημα γνωματεύσεων ΕΚΠΥ είναι τέλειο και δεν πρέπει να αλλάξει).
Denominator:
Το απολύτως λογικό είναι το φίλτρο. Υπάρχει βέβαια και η διαδικασία της αναζήτησης στην εφαρμογή έκδοσης αναλωσίμων, αλλά πότε δουλεύει και πότε κολλάει (σε μένα τουλάχιστον παρουσιάζει σοβαρή δυσλειτουργία). Τουλάχιστον ας φτιαχτεί αυτό, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί αν κάποιος έλαβε ή όχι γνωμάτευση.
DrGuni:
Μπορείτε να γράψετε ταινίες σήμερα; Εγώ αδυνατώ
Argirios Argiriou:
Έξαψα ( τον τρόπο τον έχω περιγράψει σε Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος μου ) στις 06/07/2017 αν μπορεί ένας Γενικός Ιατρός να γράψει ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΤΥΠΟΥ MIAMI ( περιλαίμιο αυχενικό τύπου Miami ) που έχει κωδικό 00325
Το αποτέλεσμα της αναζήτησης, τουλάχιστον στις 06/07/2017, έδειξε ότι τέτοιο είδος αυχενικού κολλάρου δεν μπορεί να το γράψει ένας Γενικός Ιατρός παρά π.χ. Ορθοπαιδικός με διάγνωση π.χ. M54.2 (αυχεναλγία).
DrGuni:
Ποιος αριθμός ταινιών ισχύει για για ασθενείς υπό αγωγή με GLP-1 analogues ( Lyxumia)?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση