Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;
pzogr:
Από το edapy@edapy.gov.gr μου είχαν απαντήσει τον Αύγουστο ότι το διάστημα που μπορεί κανείς να βγάλει νέα γνωμάτευση είναι μέχρι 10 μέρες πριν. Σε ανακοίνωση της 1/10/2017 αναφέρεται ότι νέα γνωμάτευση (γενικά για παροχές του ΕΚΠΥ) μπορούν να βγαίνουν μέχρι 5 μέρες νωρίτερα...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σήμερα παρατήρησα ότι στο σύστημα για αναλώσιμα ΣΔ δε βγάζει πλέον εκείνο το μήνυμα που μας καλούσε να πατήσουμε "Ναι, χορηγώ την προβλεπόμενη ποσότητα μέσω ΕΚΠΥ" αλλά βγάζει (όχι πάντα) το μήνυμα που γράφει πότε είχε προηγούμενη γνωμάτευση και μας καλεί να πατήσουμε αν είμαστε βέβαιοι ότι θέλουμε να προχωρήσουμε. Αν πατήσουμε ότι θέλουμε να προχωρήσουμε βγαίνει νέο μήνυμα που μας καλεί εκ νέου να πατήσουμε αν είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να προχωρήσουμε! Στην επόμενη "αναβάθμιση" να περιμένουμε και τρίτο μήνυμα για το να είμαστε βέβαιοι ότι θέλουμε να προχωρήσουμε;
silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα παρατήρησα ότι στο σύστημα για αναλώσιμα ΣΔ δε βγάζει πλέον εκείνο το μήνυμα που μας καλούσε να πατήσουμε "Ναι, χορηγώ την προβλεπόμενη ποσότητα μέσω ΕΚΠΥ" αλλά βγάζει (όχι πάντα) το μήνυμα που γράφει πότε είχε προηγούμενη γνωμάτευση και μας καλεί να πατήσουμε αν είμαστε βέβαιοι ότι θέλουμε να προχωρήσουμε. Αν πατήσουμε ότι θέλουμε να προχωρήσουμε βγαίνει νέο μήνυμα που μας καλεί εκ νέου να πατήσουμε αν είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να προχωρήσουμε! Στην επόμενη "αναβάθμιση" να περιμένουμε και τρίτο μήνυμα για το να είμαστε βέβαιοι ότι θέλουμε να προχωρήσουμε;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εχει 2-3 μερες που γινεται αυτο..εγω τους προτεινω μετα το δευτερο μηνυμα: ΝΑΙ /ΟΧΙ, να ξαναβγαινει τριτο με μεγαλυτερη γραμματοσειρα και bold, μετα 4ο με ακομα μεγαλυτερη και να συνεχιζει μεχρι να μαυρισει η οθονη απο το ΝΑΙ/ΟΧΙ!!!
Σε στυλ ανακρισης μεχρι να πεις την αληθεια!!!
pzogr:
Γιατί η επιλογή να εκτυπώσουμε ή όχι, ανάλογης ευφυίας δεν είναι; Εκτός αν σχεδιάζουν στο μέλλον να μπορείς να κάνεις τη συνταγή και ανάρτηση στο instagram
DrGuni:
Εγώ αντιμετωπίζω αυτήν την αλληλουχία <<μπάμπουσκα>> εδώ και 20 ημέρες.
ΥΓ Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί σε διαβητικό υπό αγωγή με δισκία,για χορήγηση ταινιών και σκαριφιστήρων ή βελονών , πρέπει να εκτυπώσω 4 σελίδες ; Οι ιατρικοί σύλλογοι ούτε αυτό το απλό πρόβλημα δεν μπορούν να θέσουν;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση