Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;

<< < (48/62) > >>

fanisgp:
Έστειλα mail για το θέμα.Η απάντηση εντός μισάωρου παρακαλώ!

Καλημέρα σας,
Σύμφωνα με το νέο ΕΚΠΥ, οι βελόνες δεν γράφονται σε Ε11 - Αγωγή με δισκία και Αγωγή με δίαιτα. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις της Ε11 συνταγογραφούνται με ετήσιο πλαφόν
Με εκτίμηση,

Eleni Mylona

Denominator:
Μια που μου ξανατυχαίνει το σημειώνω:
Η συνταγογράφηση παροχών ΕΚΠΥ δεν επιτρέπει την έκδοση γνωμάτευσης σε ασθενείς που έχουν νοσηλευτεί και το νοσοκομείο έχει σε εκκρεμότητα το εξιτήριό τους.

DrGuni:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈστειλα mail για το θέμα.Η απάντηση εντός μισάωρου παρακαλώ!

Καλημέρα σας,
Σύμφωνα με το νέο ΕΚΠΥ, οι βελόνες δεν γράφονται σε Ε11 - Αγωγή με δισκία και Αγωγή με δίαιτα. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις της Ε11 συνταγογραφούνται με ετήσιο πλαφόν
Με εκτίμηση,

Eleni Mylona

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Συνταγογραφώ σε ασθενή με  ΣΔ ΙΙ ινσουλινοθεραπευόμενο  και μου  βγάζει μηνυμα ότι οι βελονες  δεν αντιστοιχούν στη φαρμακευτικη αγωγη της ασθενούς, οπότε πρέπει να γράψω  σχόλιο για κατ' εξαίρεση χορήγηση

ΥΓ Στην ίδια ασθενή  ανοιγω πρωτοκολλο ΣΔ  και μου επιτρεπει  να  επιλέξω  μονο μεταξύ των 2  πρώτων βημάτων, με συνέπεια  να  μπορώ να συνταγογραφήσω  μονο βασικη ινσουλινη και οχι ταχειας δρασης.

Sentinel:
Οποτε διαλεγεις:Ε11, Ετησιο πλαφον και αγωγη με ινσουλινη. Ποιον κωδικο βαζεις για τις βελονες?

DrGuni:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟποτε διαλεγεις:Ε11, Ετησιο πλαφον και αγωγη με ινσουλινη. Ποιον κωδικο βαζεις για τις βελονες?

--- Τέλος παράθεσης ---

E11

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση