Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;
Sentinel:
Εννοω ποιον κωδικο για τα αναλωσιμα.
Στις ταινιες πχ ειναι 41402.
Για τις βελονες ηταν ο 01299 αλλα δεν λειτουργει πλεον.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕννοω ποιον κωδικο για τα αναλωσιμα.
Στις ταινιες πχ ειναι 41402.
Για τις βελονες ηταν ο 01299 αλλα δεν λειτουργει πλεον.
--- Τέλος παράθεσης ---
Χρησιμοποιείστε λέξη κλειδί στην αναζήτηση στο "κουμπάκι" που υπάρχει δίπλα στο κουτί που μπαίνει ο κωδικός π.χ. ταινίες και θα το βγάλει.
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈστειλα mail για το θέμα.Η απάντηση εντός μισάωρου παρακαλώ!
Καλημέρα σας,
Σύμφωνα με το νέο ΕΚΠΥ, οι βελόνες δεν γράφονται σε Ε11 - Αγωγή με δισκία και Αγωγή με δίαιτα. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις της Ε11 συνταγογραφούνται με ετήσιο πλαφόν
Με εκτίμηση,
Eleni Mylona
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Συνταγογραφώ σε ασθενή με ΣΔ ΙΙ ινσουλινοθεραπευόμενο και μου βγάζει μηνυμα ότι οι βελονες δεν αντιστοιχούν στη φαρμακευτικη αγωγη της ασθενούς, οπότε πρέπει να γράψω σχόλιο για κατ' εξαίρεση χορήγηση
ΥΓ Στην ίδια ασθενή ανοιγω πρωτοκολλο ΣΔ και μου επιτρεπει να επιλέξω μονο μεταξύ των 2 πρώτων βημάτων, με συνέπεια να μπορώ να συνταγογραφήσω μονο βασικη ινσουλινη και οχι ταχειας δρασης.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί ινσουλίνη, πρέπει να γραφτεί στα σχόλια. Το ίδιο συμβαίνει και όταν γράφεις αναλώσιμα σε κάποιον που ξεκινάει για πρώτη φορά αγωγή με δισκία. Βγάζει το ίδιο μήνυμα και πρέπει να κάνεις σχόλιο π.χ. έναρξη αντιδιαβητικής αγωγής, για να το πάρει.
Στην περίπτωση των βημάτων του πρωτοκόλλου, "παίξε" με τις τιμές της γλυκοζυλιωμένης για να ανοίξει το βήμα που θες.
samsok:
σε ΣΔ ΙΙ ινσουλινοθεραπευομενο εμενα δεν μου βγαζει βελονες ινσουλινης αλλα ταινιες,σκαρφιστηρες και ΜΟΝΟ απλες συριγγες.Επισσης δεν μου δινει δυνατοτητα ετησιας γνωματευσης αλλα 6μηνης...ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή Είσοδοςσε ΣΔ ΙΙ ινσουλινοθεραπευομενο εμενα δεν μου βγαζει βελονες ινσουλινης αλλα ταινιες,σκαρφιστηρες και ΜΟΝΟ απλες συριγγες.Επισσης δεν μου δινει δυνατοτητα ετησιας γνωματευσης αλλα 6μηνης...ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι βελόνες σε ΣΔ τύπου ΙΙ υπό ινσουλίνη (Ε11) είναι πλέον στην κατηγορία "Διαβητολογικό Υλικό με Ετήσιο Πλαφόν (σε μία γνωμάτευση)" Φυσικά δεν υπήρξε καμία ενημέρωση γι'αυτό αλλά το βρήκαμε με πληροφορίες και δοκιμές ο ένας από τον άλλο.
Τι εννοείτε ετήσια γνωμάτευση; Δεν υπήρχε ποτέ τέτοια δυνατότητα. Εκτός αν εννοείτε τη μηνιαία με ετήσιο πλαφόν. Αν δεν σας δίνει τη δυνατότητα μηνιαίας γνωμάτευσης, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Σε μένα υπάρχει κανονικά.
Argirios Argiriou:
28-12-2018
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση