Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;

<< < (54/62) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌλη την εβδομάδα μας έσπασε τα νεύρα η εφαρμογή για τα αναλώσιμα! Τι γίνεται; Επικοινώνησε κανείς μαζί τους; Υπάρχει καμιά πρόβλεψη για την αποκατάσταση; Ήμαρτον πια...

--- Τέλος παράθεσης ---
Αποκαθίσταται αυτόματα τις ώρες 15:00 - 17:30 και 21:00 - 08:00

spyros:
Προσπαθώ να γράψω αναλώσιμα διαβήτη σε ασφαλισμένο, περασμένο ήδη στο μητρώο διαβήτη. Φτάνω μέχρι το τέλος και μου λέει ότι ο ασφαλισμένος δεν βρέθηκε στο μητρώο διαβήτη. Στο μητρώο μου λέει ότι δεν μπορώ να τον ξαναπεράσω γιατί υπάρχει ήδη. Τηλέφωνο για επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα δεν βρήκα, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο του εοπυυ, μετά από αρκετές επιλογές, με κατευθύνει άψογα στο μήνυμα "ευχαριστούμε που καλέσατε" και κλείνει. Η μέρα ξεκίνησε υπέροχα...

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσπαθώ να γράψω αναλώσιμα διαβήτη σε ασφαλισμένο, περασμένο ήδη στο μητρώο διαβήτη. Φτάνω μέχρι το τέλος και μου λέει ότι ο ασφαλισμένος δεν βρέθηκε στο μητρώο διαβήτη. Στο μητρώο μου λέει ότι δεν μπορώ να τον ξαναπεράσω γιατί υπάρχει ήδη. Τηλέφωνο για επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα δεν βρήκα, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο του εοπυυ, μετά από αρκετές επιλογές, με κατευθύνει άψογα στο μήνυμα "ευχαριστούμε που καλέσατε" και κλείνει. Η μέρα ξεκίνησε υπέροχα...

--- Τέλος παράθεσης ---
Τα ίδια παντού...
Υπομονή...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πρέπει να συμπληρωθεί και ο φάκελος ασθενούς στο μητρώο.
Ημερομηνία έναρξης νόσου (με ακρίβεια ημέρας παρακαλώ), είδος ΣΔ και αγωγή (δισκία, ινσουλίνη, δίαιτα, άλλη ενέσιμη αγωγή)

nikmix:
Καλημέρα.Έχω πρόβλημα με τους διαβητικούς τ.1 στη συνταγογράφηση αναλωσίμων.Ενώ είναι περασμένος με πλήρη φάκελο στο μητρώο,διαλέγω Διαβητολογικό υλικό σε 3 δίμηνες και συμπληρώνω κωδικό Ε10 και Διάγνωση μηδενικής συμμετοχής Ε10.01,καθώς και διάρκεια γνωμάτευσης 6μηνη,αλλά στο δίπλα κουμπάκι Διάρκεια θεραπείας δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα,οπότε δεν προχωράει η διαδικασία.
Καμια ιδέα κανείς?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση