Είναι μέρες τώρα που μου έχει σπάσει τα νεύρα! Μόνο κάτι αναλαμπές έχει και μετά κολλάει πάλι για ώρες! Τι κάνουνε εκεί πέρα στον εοπυυ πάλι;;; Είδα αλλάξανε τα url στις σελίδες που συνδεόμαστε, οκ, αλλά τέτοιο πράγμα δεν δικαιολογείται!
Έχουμε κανένα τηλέφωνο για επικοινωνία;
Ένα σχόλιο αρκετά παραπάνω με καλύπτει πλήρως:
Δεν νομίζω να υπάρχει παγκοσμίως, ίσως και διαγαλαξιακά, πιο άθλιο σύστημα από το σύστημα του ΕΟΠΥΥ για τις γνωματεύσεις υλικών.
Επίσης, νομίζω ότι σοβαρές ευθύνες έχουν και στο υπουργείο "Υγείας" για το συγκεκριμένο θέμα.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι στον ΕΟΠΥΥ πραγματικά διασκεδάζουν με την ταλαιπωρία μας. Πες το εμπάθεια για τους γιατρούς, πες το κόμπλεξ... Και φυσικά ότι εργασία είναι να γίνει, πάντα γίνεται τις ώρες πλήρους χρήσης, κυρίως το πρωί. Χαρακτηριστικά σήμερα διαπίστωσα να ψιλοδουλεύει το "σύστημα" 12-12.30 που, προφανώς, κάνουν το δωδεκατιανό διάλειμμα (για καφέ; ) οι ...προγραμματιστές.
Η μετακίνηση στο νέο data-center έγινε, κατά τη γνώμη μου για να μας ταλαιπωρήσει και άλλο.
Να συμπληρώσω για το ίδιο αριστούργημα: Άλλαξαν το τρόπο που γράφονται Φ/Θ προσθέτοντας μια σαχλαμάρα (να επιλέγεις μια "ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" που αυτή μόνο υπάρχει, αλλά κάνεις έτσι ένα κλικ παραπάνω και καθυστερείς περισσότερο). Συγχρόνως αφαιρέσαν κάποιες διαγνώσεις απο τις Φ/Θ. Ήθελα να "γράψω" 10 συνεδρίες για οστεοαρθρίτιδα γόνατος που δεν τη δεχόταν με τίποτα (προφανώς κάποιος αποφάσισε ότι η Ο/Α δεν χρήζει φυσικοθεραπείας). Τελικά έβαλα οσφυαλγία και βέβαια όλα καλά. Ίσως μάλιστα να γράφω πάντα οσφυαλγία και να μην ασχολούμαι περεταίρω. Κανείς δε νοιάζεται στην τελική...
Στο κάτω κάτω όλα γίνονται για το καλό μας. Όπως γράφει άνω και ο Αδαμάντιος όλα λειτουργούν πλήρως. Για το καλό μας: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος Το νέο υπερσύγχρονο και ανεξάρτητο Data Center
του ΕΟΠΥΥ, πολλαπλασιάζει τις δυνατότητές του, παρέχοντας πλήρη ανεξάρτητη
λειτουργία από τις παλαιές υποδομές του ΕΦΚΑ, στις οποίες φιλοξενείται μέχρι και
σήμερα. Θα προσφέρει υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες τόσο ως προς τους
δικαιούχους του, όσο και ως προς τους συμβεβλημένους παρόχους του, αποκτώντας
παράλληλα ευελιξία και δυνατότητα ανάπτυξης νέων υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, με
το νέο Data Center, αυξάνεται κατά έξι (6) φορές η υπολογιστική ισχύ και κατά
τέσσερις (4) φορές η ταχύτητα πρόσβασης στο λογισμικό εφαρμογών σε σχέση με
τις υφιστάμενες υποδομές.
Αυτό με την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών ήδη με άγχωσε...