Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;

<< < (12/62) > >>

nikmix:
 Μόλις τώρα δοκίμασα να γράψω δοκιμαστικά ένα κουτί ταινίες σε διαβητικό ασθενή μου.Το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω μήνυμα:" Ο Κωδικός Υλικού των Αναλυτικών Στοιχείων δεν περιέχει έγκυρη τιμή. Παρακαλώ επιλέξτε έναν από τη σχετική Λίστα Τιμών
Δεν μπορείτε να συνταγογραφήσετε το υλικό 41402"
Αν δεν μπορεί ο ειδικός παθολόγος,ποιος μπορεί????
Από αύριο θα έχει αλαλούμ πιστεύω με τα αναλώσιμα...

pzogr:
Σ'αυτή την ανακοίνωση Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος αναφέρεται ότι μετά τις 10/4 δεν θα αποζημιώνεται γνωματευση υλικών. Ακριβώς στην επόμενη πρόταση λέει ότι χειρόγραφες γνωματεύσεις με έκδοση μέχρι 11/4 θα αποζημιώνονται μέχρι το τέλος του μήνα! Επειδή το μαντείο των Δελφών δεν λειτουργεί μήπως έχει αντιληφθεί κάποιος τι σημαίνει; Σήμερα κι αύριο πχ που θα γράψω δεν ξέρω πόσες, γράφονται άραγε χειρόγραφα;

Γ.Κτιστάκης:
Εμένα γιατί μου βγάζει μόνο αυτά?? Οδηγός κωδικοποιήσεων.(μπάρα εργαλειοθήκη προτελευταίο εικονίδιο.

"Ο Οδηγός Κωδικοποιήσεων είναι ένα ψηφιακό εγχειρίδιο χρήσης.
Ο Ιατρός μπορεί να βρει για οποιοδήποτε υλικό του Ενιαίου Κανονισμού
Παροχών την αντιστοίχηση του με Ιατρική Ειδικότητα, Διάγνωση και
Κατηγορία που έχει συνδεθεί."[/b]

Αναγνώστου Ι.:
H δυνατότητα έκδοσης χειρόγραφων γνωματεύσεων μετατίθεται μέχρι και την 21/4/2017

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Μόλις τώρα δοκίμασα να γράψω δοκιμαστικά ένα κουτί ταινίες σε διαβητικό ασθενή μου.Το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω μήνυμα:" Ο Κωδικός Υλικού των Αναλυτικών Στοιχείων δεν περιέχει έγκυρη τιμή. Παρακαλώ επιλέξτε έναν από τη σχετική Λίστα Τιμών
Δεν μπορείτε να συνταγογραφήσετε το υλικό 41402"
Αν δεν μπορεί ο ειδικός παθολόγος,ποιος μπορεί????
Από αύριο θα έχει αλαλούμ πιστεύω με τα αναλώσιμα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Κι εγώ το προσπάθησα σήμερα και βγάζει ακόμα το ίδιο μήνυμα! Είναι δυνατόν;;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση