Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;
fanisgp:
Δεν δουλεύει ακόμη το εργαλείο!
pzogr:
Σήμερα έγραψα τις πρώτες γνωματεύσεις για ΣΔ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ο ΕΟΠΥΥ απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο σέβεται γιατρούς και ασφαλισμένους...
Η πλατφόρμα είναι τουλάχιστον τραγική. Εκτός από την τραγική δυσ-λειτουργικότητα της όμως λείπουν και επιλογές. πχ δεν κατάφερα να γράψω σκαρφιστήρες σε ΣΔ2.
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί πρέπει να βάλεις και ΑΜΚΑ ασφαλισμένου και ΑΜΚΑ άμεσα ασφαλισμένου και ασφαλιστικό ταμείο και ΑΜ και χίλια δυο ακόμα. Ο ΑΜΚΑ δεν είναι μοναδικός για κάθε ασφαλισμένο; Τα στοιχεία δεν υπάρχουν ήδη στο σύστημα; Γιατί πρέπει να ψάχνεις τον ΤΚ που πολλοί δεν τον ξέρουν ή δεν τον θυμούνται; Γιατί πρέπει να ψάχνεις τον ΑΜΚΑ του πεθαμένου συζύγου και πολλά άλλα...
Και μια απλή/απλοϊκή πρόταση υπό μορφή ερώτησης έτσι για το κενό... Πόσες είναι οι περιπτώσεις ΣΔ που καλύπτονται με διαφορετικό τρόπο από τον ΕΚΠΥ; Δεν μπορούσαν να το έχουν σαν πολλαπλή επιλογή ώστε αντί να γράφεις κωδικό και να περιμένεις να τον βρει, να επιλέγεις απ'ευθείας αυτό που θέλεις (πχ ΣΔ2 με δισκία, ΣΔ2 με ινσουλίνη, ΣΔ2 με δίαιτα κτλ). Ή γιατί δεν μπορείς (τουλάχιστον εγώ δεν μπόρεσα) να βάλεις απ'ευθείας το ρημαδοκωδικό για τις ταινίες αλλά πρέπει να ανοίξεις το παραθυράκι, να αναζητήσεις τις ταινίες, να τις κλικάρεις και να πατήσεις επιλογή (να μην πω να ήταν κι αυτό με πολλαπλή επιλογή, ακόμα πιο εύκολο). Πιο δύσχρηστο αυτοαπεγκαθίσταται για να παραφράσω τη γνωστή ρήση.
Ξέρει κανείς ποιός φτιάχνει το eΔΑΠΥ και αυτές τις φόρμες; Είναι υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥ ή εξωτερική εταιρεία;
Denominator:
...
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη να γράψω αναλώσιμα (νιώθω ένα δέος μπροστά σε αυτήν την πρόκληση).
Αν κρίνουμε από τον τρόπο που γράφουμε ταινίες στον ΣΔ τύπου ΙΙ, και εν προκειμένω για τους σκαρφιστήρες, δεν μπορούμε να ορίσουμε τρίμηνη διάρκεια και να βάλουμε ένα κουτί των 50; Το πρόβλημα βέβαια θα είναι η συμμετοχή (25%). ´Ακουσα (από διαδόσεις...) ότι για τις ταινίες στον τύπου ΙΙ μπορείς αντί για Ε10 (που είναι λάθος κωδικός αλλά εξασφαλίζει τη δωρεάν χορήγηση) να επιλέξεις το... κενό.
Αν έχει κανείς κάτι να πει, ας το καταθέσει, μήπως προβληματιστεί έγκαιρα (!) κανένας ιθύνων.
ZArk:
Απο ότι ειδα σε "δοκιμαστική συνταγογραφηση" το 0% στις ταινίες το βγαζει αυτοματα στο Ε11 κατα την καταχώρηση. Τι γίνεται όμως με τις βελόνες στο Ε11 και στους σκαρφιστηρες?
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα έγραψα τις πρώτες γνωματεύσεις για ΣΔ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ο ΕΟΠΥΥ απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο σέβεται γιατρούς και ασφαλισμένους...
Η πλατφόρμα είναι τουλάχιστον τραγική.
....
Πιο δύσχρηστο αυτοαπεγκαθίσταται για να παραφράσω τη γνωστή ρήση.
Ξέρει κανείς ποιός φτιάχνει το eΔΑΠΥ και αυτές τις φόρμες; Είναι υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥ ή εξωτερική εταιρεία;
--- Τέλος παράθεσης ---
Παραθέτω δύο παλιότερες παρατηρήσεις. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Απλά με τις ταινίες η (χάλια) κατάσταση γενικεύτηκε...
Εγγραφή ή Είσοδος...
Το σύστημα ΕΚΠΥ που ζητάει πρώτα τη (συχνά άσχετη) διάγνωση και μετά αντιστοιχεί το υλικό, θα το ξαναπώ, είναι ελεεινό και φτιαγμένο ώστε να σπάει τα νεύρα του ιατρού...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν νομίζω να υπάρχει παγκοσμίως, ίσως και διαγαλαξιακά, πιο άθλιο σύστημα από το σύστημα του ΕΟΠΥΥ για τις γνωματεύσεις υλικών.
Επίσης, νομίζω ότι σοβαρές ευθύνες έχουν και στο υπουργείο "Υγείας" για το συγκεκριμένο θέμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Η ευθύνη του αριστουργήματος και τα εύσημα στηΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
ΥΓ: ""να βάλεις απ'ευθείας το ρημαδοκωδικό για τις ταινίες"" --> αν βάλεις τον κωδικό στο ""Κωδικός Υλικού:*"" και πατήσεις ΤΑΒ δεν έχει αποτέλεσμα; (σε εμένα με τις ζώνες έχει)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση