ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Eξετάσεις ιατρικής ειδικότητας -αλλαγή Επιτροπής ;;
anasm:
Γειά σας,
Συγχωρήστε με, αν έχει ξαναγίνει το σχετικό ερώτημα, αλλά, μιλώντας με έναν συνάδελφο, που έχει κάποια έντονα προβλήματα με τους Διευθυντές των Κλινικών του (χωρίς ο ίδιος, δυστυχώς, να είναι τόσο "αληταράς"...),
μου έλεγε ότι, τελειώνοντας, θα αιτηθεί να δώσει Εξετάσεις σε άλλη Εξεταστική Επιτροπή...
Αυτό, αν γνωρίζετε, είναι εφικτό, ή τελικά, αποτελεί άλλη μια είδηση, τύπου "Ράδιο αρβύλα"... ;;
Για παράδειγμα, λέει, επειδή, μεταξύ των δικαιολογητικών που υποβάλλεις, καταθέτεις και λογαριασμό ΔΕΚΟ, για πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας σου...
Άραγε, μπορείς να επιδιώξεις να εξεταστείς από την αντίστοιχη Επιτροπή Εξετάσεων του Νομού της μόνιμης κατοικίας σου ;;
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας
Ορθοπαιδικός:
Δεν γνωρίζω την πρόσφατη νομοθεσία αλλά προ 10+ έτη όταν έδωσα εξετάσεις ειδικότητας ήταν και συνάδερφος που είχε τελειώσει σε άλλο νομό (και περιφέρεια) ειδικότητα. Έδωσε κανονικά εξετάσεις και ...κόπηκε. Τότε σίγουρα γινόταν.
silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Γειά σας,
Συγχωρήστε με, αν έχει ξαναγίνει το σχετικό ερώτημα, αλλά, μιλώντας με έναν συνάδελφο, που έχει κάποια έντονα προβλήματα με τους Διευθυντές των Κλινικών του (χωρίς ο ίδιος, δυστυχώς, να είναι τόσο "αληταράς"...),
μου έλεγε ότι, τελειώνοντας, θα αιτηθεί να δώσει Εξετάσεις σε άλλη Εξεταστική Επιτροπή...
Αυτό, αν γνωρίζετε, είναι εφικτό, ή τελικά, αποτελεί άλλη μια είδηση, τύπου "Ράδιο αρβύλα"... ;;
Για παράδειγμα, λέει, επειδή, μεταξύ των δικαιολογητικών που υποβάλλεις, καταθέτεις και λογαριασμό ΔΕΚΟ, για πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας σου...
Άραγε, μπορείς να επιδιώξεις να εξεταστείς από την αντίστοιχη Επιτροπή Εξετάσεων του Νομού της μόνιμης κατοικίας σου ;;
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας
--- Τέλος παράθεσης ---
Συναδελφε ως γνωριζεις στη Γ.Ι. υπαρχουν μολις 2 επιτροπες. Εχει καθοριστει απο το Υπουργειο με αποφαση ποιοι δινουν και που. Δινεις βασει της τοποθεσιας του νοσοκομειου που κανεις ειδικοτητα.
Αυτο περι λογαριασμου ΔΕΚΟ και πιστοποιηση μονιμης κατοικιας ως κριτηριο μονο ως ανεκδοτο μπορω να το δεχτω. Οποιος τα λεει αυτα..εκτιθεται, ειναι παραμυθια για μικρα παιδια.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σωστό αυτό για τη Γενική Ιατρική.
Ίσως ο συνάδελφος να ρωτάει γενικότερα για όλες τις ειδικότητες. Προσωπικά γνωρίζω καρδιολόγο που έκανε ειδικότητα Αθήνα και έδωσε εξετάσεις (και πέρασε) στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει καμία σχέση με Θεσσαλονίκη και χωρίς να του ζητήσουν αποδεικτικά διαμονής κλπ. Αυτό έγινε πριν 8 χρόνια περίπου. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο.
anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Δεν γνωρίζω την πρόσφατη νομοθεσία αλλά προ 10+ έτη όταν έδωσα εξετάσεις ειδικότητας ήταν και συνάδερφος που είχε τελειώσει σε άλλο νομό (και περιφέρεια) ειδικότητα. Έδωσε κανονικά εξετάσεις και ...κόπηκε. Τότε σίγουρα γινόταν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Γειά σας.
Αν έχει (που θα έχει) κάτι αλλάξει, συνήθως, είναι προς το (ας πούμε) καλύτερο...
Δηλαδή, μιας δεύτερης ευκαιρίας...
Τί εννοώ, με αφορμή αυτό που μου έλεγε ο φίλος μου, το έψαξα λιγάκι,
και βρήκα ότι, ενώ πριν από αρκετά χρόνια,
αν κάποιος αποτύγχανε σε τρείς διαδοχικές εξεταστικές, αυτομάτως, ΔΕΝ είχε το δικαίωμα να ξαναδώσει εξετάσεις για την ίδια ειδικότητα...
Ενώ, με νόμο του 1981 ή του 1988 (δεν είμαι σίγουρος),
καθιερώθηκε, μετά την 3η φορά, το 6μηνο αμισθί, και η επιλογή Εξεταστικής Επιτροπής από τον ίδιο τον υποψήφιο...
Δεν διαφωνώ ότι, "τρείς φορές να μην περάσεις...κάτι συμβαίνει..."
Όμως, και οι Πανεπιστημιακοί, θεωρείτε, ότι είναι, εξ'ορισμού, και στο απυρόβλητο, αμόλυντοι και άσπιλοι... ;;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση