ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Eξετάσεις ιατρικής ειδικότητας -αλλαγή Επιτροπής ;;

<< < (3/3)

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   Δεν γνωρίζω την πρόσφατη νομοθεσία αλλά προ 10+ έτη όταν έδωσα εξετάσεις ειδικότητας ήταν και συνάδερφος που είχε τελειώσει σε άλλο νομό (και περιφέρεια) ειδικότητα. Έδωσε κανονικά εξετάσεις και ...κόπηκε. Τότε σίγουρα γινόταν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν έχει (που θα έχει) κάτι αλλάξει, συνήθως, είναι προς το (ας πούμε) καλύτερο...
Δηλαδή, μιας δεύτερης ευκαιρίας...

Τί εννοώ, με αφορμή αυτό που μου έλεγε ο φίλος μου, το έψαξα λιγάκι,
και βρήκα ότι, ενώ πριν από αρκετά χρόνια,
αν κάποιος αποτύγχανε σε τρείς διαδοχικές εξεταστικές, αυτομάτως, ΔΕΝ είχε το δικαίωμα να ξαναδώσει εξετάσεις για την ίδια ειδικότητα...

Ενώ, με νόμο του 1981 ή του 1988 (δεν είμαι σίγουρος),
καθιερώθηκε, μετά την 3η φορά, το 6μηνο αμισθί, και η επιλογή Εξεταστικής Επιτροπής από τον ίδιο τον υποψήφιο...

Δεν διαφωνώ ότι, "τρείς φορές να μην περάσεις...κάτι συμβαίνει..."

Όμως, και οι Πανεπιστημιακοί, θεωρείτε, ότι είναι, εξ'ορισμού, και στο απυρόβλητο, αμόλυντοι και άσπιλοι... ;;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ξαναδιαβασε προσεκτικα το προηγουμενο μηνυμα μου.
Καλο θα ειναι γενικοτερα οποιος γραφει κατι να ειναι κατι που γνωριζει και να μην παραπληροφορει.
Αραγε ποιος νομος ειναι αυτος που δινει το δικαιωμα σε αυτον που κοπηκε 3η φορα να διαλεξει επιτροπη;;; Ρητορικο ειναι το ερωτημα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σας παραθέτω τη σχετική Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, που απαντάει, συνολικά,
σε πολλές σχετικές, επίσημες ερωτήσεις, που έχουν κατά καιρούς υποβάλλει οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας, σχετικά με λεπτά ζητήματα που αφορούν στις Εξετάσεις ιατρικής ειδικότητας...

Προφανώς, εμπεριέχει μεγάλη γκάμα, σύγχρονων νόμων...

Εννοείται, αν έχετε κάτι πιο πρόσφατο, και εκ των πραγμάτων, πιο έγκυρο, κάντε έναν κόπο να το ανεβάσετε στο Forum.
Θα είναι, σίγουρα, χρήσιμο σε πολλούς...  ???

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Η εγκύκλιος δεν έχει ημερομηνία! Περίεργο!
Ο πιο πρόσφατος νόμος που αναφέρει είναι του 2004 άρα η εγκύκλιος μπορεί να έχει εκδοθεί από το 2004 έως...; Μπορεί να έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση