Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Ενώ Ιατρικοί Σύλλογοι κυνηγούν μικρούς ιδιώτες για τ διαστάσεις τ ταμπέλας..

<< < (3/5) > >>

pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑνέκαθεν είχα την απορία πως γίνονται οι κλήσεις στα κανάλια, με τι κριτήρια κτλ.
Περιχαρείς κάποιοι δήλωνουν "είμαι καλεσμένος του τάδε καναλιού, στην εκπομπή υγείας τάδε"...
Η απορία μετατράπηκε σε υποψία, όταν γνωστός που δηλώνει παραπλανητικά στοιχεία αναρτούσε περιχαρής στο fb ότι είναι καλεσμένος γνωστής εκπομπής.
Μιλάμε για άτομο που τώρα τελείωσε χειρουργική ειδικότητα, κι δεν έχει βάλει κανένα δικό του χειρουργείο, έχει ένα ταπεινό βιογραφικό, κι για να ζήσει ασχολείται με ψιλολοϊδια.
Οπότε, πως σε μαθαίνουν ; Απ΄την τηλεόραση.
Και πως γίνεται αυτό ; Πληρώνοντας.

Υπάρχει μαρτυρία έγκριτου συναδέλφου, ο οποίος αναφέρει ότι οι παρουσίες στις εν λόγω εκπομπές χρεώνονται με 300-500€ την παρουσίαση, ενώ αναφέρονται νέες μέθοδοι κι θεραπείες που εφαρμόζονται ήδη στο εξωτερικό ως νέες ανακαλύψεις του ομιλητή. Στην προκειμένη περίπτωση ο ομιλητής ανέφερε ότι εφαρμόζει συγκεκριμένη χειρουργική μέθοδο, την οποία δεν έχει εφαρμόσει ποτέ μέχρι τώρα (στην καλύτερη την έχει δει στο εξωτερικό, πληρώνοντας για να την παρακολουθήσει!), με προφανή στόχο την άγρα πελατών.
Ε, κι όταν τα τσιμπήσουν τα θύματα που παρακολούθησαν την "γιατράρα" στην τηλεόραση, θα μάθουμε, στου Κασίδη το κεφάλι φυσικά.  ;D

Είναι τραγελαφικό, κι ο ΙΣΑ φυσικά παντελώς απών.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ξέρω για όλα τα κανάλια και όλες τις εκπομπές. Ξέρω ότι από μικρό κανάλι της Αθήνας σε εκπομπή "υγειονομικού περιεχομένου" καλούνται (με χρέωση 200-300 ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) γιατροί για να μιλήσουν για θέμα που αποφασίζουν οι ίδιοι ποιό θα είναι. Στην ουσία πρόκειται για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση. Σε άλλη περίπτωση, μου είχε ζητηθεί μέσω κοινού γνωστού να δώσω μια μικρή συνέντευξη σε μεγάλο κανάλι, αλλά η επιλογή ήταν εντελώς τυχαία (ο δημοσιογράφος αναζητούσε απλά κάποιο γιατρό, όχι κάποιο συγκεκριμένο) και χωρίς οικονομικά πάρε-δώσε.

Αρχίατρος:
Κατ΄εμέ είναι απολύτως θεμιτή η διαφήμιση, όταν τηρούνται κάποιοι κανόνες δεοντολογίας:

- αναφέρεται-αναγράφεται ΣΑΦΩΣ ότι είναι πληρωμένη διαφήμιση. Αυτό ΠΟΤΕ δεν το κάνουν.

- να μην αφήνουν υποννοούμενα ότι ο γιατρός εκλήθη λόγω του γαμάτου βιογραφικού (που έχουν ελάχιστοι).

Παρέθεσα τον άλλον παραπάνω που χωρίς να έχει βάλει ούτε ένα ιδιωτικό χειρουργείο το έπαιζε... ειδήμων νέας χειρουργικής μεθόδου.

Αν θέλεις να ενημερώσεις τον κόσμο, γύρνα ένα βίντεο, σήκωσέ το στο youtube κι δημοσιεύσέ το στο Facebook κι αλλού.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι ενώ κάποιοι Ιατρικοί Σύλλογοι κυνηγούν μικρούς ιδιώτες για τις διαστάσεις της ταμπέλας του Ιατρείου τους, γιατί κάποιοι μικροί ιδιώτες κάνουν διαφήμιση στις εφημερίδες περισσότερο των 6 πρώτων μηνών από την έναρξη της δραστηριότητάς τους ή γιατί κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν το ίδιο εξεταστήριο σε διαφορετικές ώρες...

--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ γι αυτό δεν έχω ταμπέλα.....ούτε το όνομά μου δε χωράει σε 0,25Χ0,30 εκατοστά :)

Αρχίατρος:
Υπάρχει Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος που δηλώνει Νευροχειρουργός-Βελονιστής...  :P

Gatekeeper:
Δες κι έναν ΓΙ που προσφέρει υπηρεσίες γενικώς  ;) με 10 γιούρια...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση