Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Ήρθε να πληρώσουμε το ΤΣΑΥ του εξαμήνου που μας πέρασε.

<< < (2/7) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος07/12/2016
Ενημέρωση σχετικά με την καταβολή των εισφορών του Β' Εξαμ. 2016 των ελευθέρως ασκούντων το επάγγελμα του υγειονομικού - Φαρμακοποιών.

Για περισσότερα:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
   Πόσο γελοίο είναι στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςνα έχει το:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (Έναρξη υποχρεώσεων µέχρι
31.12.1992) ΠΟΥ ∆ΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 5ΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
   Είναι δυνατόν κάποιος παλιός ασφαλισμένος (απο το 1992) να μην έχει συμπληρώσει πενταετία ακόμα;
   Αχά, παρακάτω στους ΝΑ που είναι στην 3η ασφ. κλεφτοκατηγορία δεν κάνει τον κόπο να αναφέρει αυτούς που δεν έκλεισαν πενταετία (όπως είναι φυσικό αφού για να πας εκεί έχεις δουλέψει τουλάχιστον 6 χρόνια). Γιατί λοιπόν στους ΠΑ αναφέρει συνεχώς (το έχω δει σε όλες τις ανακοινώσεις) αυτούς που δεν "έκλεισαν 5ετία";

Κατά τ' άλλα τα 1918 ευρόπουλα τα κλαίω ήδη...

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος....
   Κατά τ' άλλα τα 1918 ευρόπουλα τα κλαίω ήδη...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Λοιπόν συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Έμαθα ότι έγινε κάποιο δικαστήριο (ή κάτι τέτοιο) και δικαιώθηκαν όσοι είχαν ζητήσει προ 1.5 έτος αλλαγή ασφαληστρικής κατηγορίας. Μπήκα στο ΤΣΑΥ και διαπίστωσα ότι για το 2ο εξάμηνο του 2016 μου έχει 1300+ ευρώ (1η ασφαλιστική κατηγορία όχι 3η).
    Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό; Τι θα γίνουν αυτά που έχουμε ήδη πληρώσει παραπάνω (χαχαχαχ τι ρωτάς...). Όσοι τότε δεν τους άφησαν να υποβάλλουν αίτηση (γιατί ο κάθε Κατρούγκαλος άλλαξε το νόμο) τι μπορούν να κάνουν;

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛοιπόν συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Έμαθα ότι έγινε κάποιο δικαστήριο (ή κάτι τέτοιο) και δικαιώθηκαν όσοι είχαν ζητήσει προ 1.5 έτος αλλαγή ασφαληστρικής κατηγορίας. Μπήκα στο ΤΣΑΥ και διαπίστωσα ότι για το 2ο εξάμηνο του 2016 μου έχει 1300+ ευρώ (1η ασφαλιστική κατηγορία όχι 3η).
    Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό; Τι θα γίνουν αυτά που έχουμε ήδη πληρώσει παραπάνω (χαχαχαχ τι ρωτάς...). Όσοι τότε δεν τους άφησαν να υποβάλλουν αίτηση (γιατί ο κάθε Κατρούγκαλος άλλαξε το νόμο) τι μπορούν να κάνουν;

--- Τέλος παράθεσης ---

Την ίδια απορία έχω και εγώ.
Ήμουν από αυτούς που έκανα αίτηση να κατεβώ ασφαλιστική κατηγορία, αλλά είχα διαβάσει ότι το αίτημα αυτό κρίθηκε άκυρο.
Πήγα χθες στο ΤΣΑΥ να μου εκτυπώσουν ένα ειδοποιητήριο τι πρέπει να πληρώσω για 2ο εξάμηνο του 2016 και μου τα υπολόγισε στα 1338,60 €.
Πέρυσι τέτοια εποχή για το Β' εξάμηνο του 2015 μου είχε έρθει να πληρώσω 1918,80 €.

Kyroula:
Καλησπέρα.Έχει καταφέρει κανείς να μπει στην ιστοσελίδα του ΤΣΑΥ σήμερα;

fanisgp:
Η ιστοσελίδα του ΤΣΑΥ έχει πρόβλημα  από προχθές. Παλιός ασφαλισμένος που δεν έχει κλείσει 5 ετία είναι αυτός που τις ασφαλιστικές εισφορές τις καταβάλει ο φορέας του πχ. το ΙΚΑ ή το ΤΕΒΕ  και σαν ιδιώτης μόνο δεν έχει κλείσει 5 χρόνια.Έτσι το έχω καταλάβει γιατί και εγώ στα δέκα χρόνια σαν ιδιώτης δεν έχω αλλάξει κατηγορία αφού απ το 2007 έως και το 12 ήμουν στο ΤΕΒΕ και στο ΙΚΑ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση