Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

ΕΥΧΕΣ

<< < (3/31) > >>

Δημήτρης Μακρέας:
Τα καλύτερα για όλο τον κόσμο!!
Επίσης εύχομαι το χρόνο που έρχεται να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε ένα συλλογικό όραμα για την ΠΦΥ.

flone:
Χρόνια Πολλά!
Να προσθέσω και τις δικές μου ευχές για υγεία (μακριά από γιατρούς) και ευτυχία (μακριά από νευρολόγους  :))
Για την καινούρια χρονιά, να κάνουμε περισσότερα κι από αυτά που μπορούμε για τον άνθρωπο που πονάει, πιασμένος από τα χέρια και τα χείλια μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ:
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!

mandreou:
Χρόνια Πολλά σε όλους μας! Υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία να ΄ναι τα δώρα του Αι Βασίλη για όλους μας το 2009!   

azik:
Να ευχηθώ κι εγώ Καλή Χρονιά σε όλους. Διαβάζω αυτά που γράφετε για τα νοσοκομεία και τις απεργίες . Δύσκολα πολύ. Σας στέλνω τις ευχές μου για να βρουν ανταπόκριση οι αγώνες σας και να χαλαρώστε. Μέσα σε ένα φόρουμ καλό είναι να χαλαρώνετε και να μη φορτίζεστε χειρότερα. Ολη μέρα αντιμετωπίζετε τα προβλήματα αυτά και τα συζητάτε. Χαλαρώστε λοιπόν και συζητήστε σε μία γωνιά του φόρουμ και για κάτι πιό ευχάριστο, για να γίνει πιό ευχάριστη η δική σας καθημερινότητα.
Flone μου άρεσαν πολύ οι εικόνες από Φλώρινα. Μονο που λυπήθηκα την κοπελιά σου με το ντύσιμο της δεν κρύωνε; Πολύ ωραίες φωτο, δείχνουν λες και είναι Χριστούγεννα στο εξωτερικό. Δε μοιάζουν για Ελλάδα...είδες όλο εκπλήξεις τελικά είναι η πατρίδα.
Χρονια πολλά και Χαλαρά σε όλους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση