στο ορος δεν πηγα, μαλλον ξεκινησα να παω αλλα μπαινοντας και βλεποντας την εικονα στο τελωνειο, το ψαξιμο των αποσκευων και τα εργολαβικα βανακια μεταφορας προσκυνητων με το αζημιωτο, οπως μπηκα βγηκα. παππουλης απο εκει μεσα ειχε πει : ο κοσμος θα αλλαξει αμα αλλαξω εγω ο ιδιος και οχι τα περιξ εμου. με αλλα λογια το ιδιο νοημα θαρρω, αποδιδεται και μ αυτη τη φραση : αμα θες να λυσεις ενα προβλημα, το 50% λυνεται εξ ορισμου αμα παραδεχθεις τα δικα σου φαουλ που συμβαλουν στο να υφισταται το προβλημα. στο διαταυτα : λεω να καμω ενα δωρο σε μενανε μερες που΄ναι, να αποπειραθω να με γνωρισω φετος πιοτερο, μερα με την ημερα να ελθω πιο κοντα στον Κυριακο. ισως για καποιους απο εσας αυτο να ειναι αυτονοητο και δεδομενο απο δεκαετιων και να γνωριζετε την παρτυ σας σαν καλπκη λιρα αλλα προσωπικα το βρισκω ακατορθωτο, ασε που αμα το καταφερω, οντας θνητος θα καταληξω τερας, ειμαι που ειμαι στριφνος, δε θελω να το σκεφτομαι.και για να μην πολυλογω λεω να ξεκινησω με κατι απλο : να μην αναβαλω για αυριο αυτα που μπορω να καμω σημερα. οσοι πιστοι προσελθετε το λοιπον. ειρηνη με μας πρωτιστως, ευδοκια, σκληρη δουλεια / υποδομη και κωλοφαρδια για να μη βρεθουμε σε κατασταση αναγκης / οργης / κινδυνου, ετη πολλα, χρονια δημιουργικα. και που ξερρεις, ..... αμα κουνησω τα ποδια μου και δεν περιμενω μασημενη την τροφη [ στην προσπαθεια μου να με γνωρισω ] ισως τσουπ να βρεθει μπροστα μου σαν φαντης μπαστουνι και η ευδαιμονια [ φραση αγιου βασιλειου : Η αποβολή μιας συνήθειας είναι δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο έργο ] αντε και του χρονου