Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

ΕΥΧΕΣ

<< < (11/31) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιαμαντή σου εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία!!!!!!!!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Έπρεπε να φτάσω στην 4η δεκαετία της ζωής μου (δεν σας λέω ακριβώς, αφού δεν έχετε πρόσβαση στο ΑΜΚΑ, μου χεχεχε) για να μάθω ότι έχω τελικά ονομαστική εορτή!
Μάλιστα 2 φορές το χρόνο! (ζήλεια, ζήλεια, όσοι έχετε μόνο 1 φορά ονομαστική εορτή)
Κάποιοι μου στείλατε την 1η Σεπτεμβρίου και κάποιοι άλλοι σήμερα.
Κι απ' ότι φαίνεται στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος αμφότεροι έχετε δίκιο!
Ευχαριστώ.

D-Michalis:
Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες.
(και εγώ έχω 2. Όνομα και Επώνυμο !!!)

Γ.Κτιστάκης:
Celine Dion - Happy Christmas

Gatekeeper:
Αγαπητοί μου φίλοι & συνάδελφοι,

Το ιατρεία έκλεισαν και όλοι μας ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα.
Υπάρχουν όμως οικογένειες, γιά τις οποίες οι γιορτές δεν θα διαφέρουν σε τίποτα, από την άθλια καθημερινότητα, που ζούνε τον τελευταίο καιρό.
Ας δώσουμε ένα μήνυμα αγάπης, ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητες του και ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους συνανθρωπους μας.
Σίγουρα, όλοι μας γνωρίζουμε φτωχές οικογένειες, ανθρώπους απλούς, που δεν έχουν καμία ευθύνη, γιά την λαίλαπα της κρίσης.
Ας τους χτυπήσουμε την πόρτα, να τους δώσουμε λίγη χαρά.
Και επειδή ο φτωχός είναι και περήφανος, μπορούμε να του αφήσουμε την αγάπη μας έξω από την πόρτα του.
Εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα.

ΥΓ. Να είστε σίγουροι, ότι οι "μικρές" πράξεις αγάπης, μας κάνουνε να νοιώθουμε υπέροχα.

timex:
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.
Καλά να περάσουν όσοι βγουν σήμερα.
Καλή εφημερία και υπομονή στους εφημερεύοντες!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση