Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

ΕΥΧΕΣ

<< < (14/31) > >>

alfie:
Καλό Μήνα σε όλους - καλές βουτιές!

feature=related[/youtube]

alfie:
Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορταζοντες σήμερα, που δεν είναι και λίγοι...

Παναγιώτης, Παναγιωτα, Μαρία, Μάριος, Γιώτα, Δέσποινα, Κρυστάλλω, Μαργέττα, Θεοτόκης, Συμέλα και λοιποί!!!

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιαμαντή σου εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία!!!!!!!!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Έπρεπε να φτάσω στην 4η δεκαετία της ζωής μου (δεν σας λέω ακριβώς, αφού δεν έχετε πρόσβαση στο ΑΜΚΑ, μου χεχεχε) για να μάθω ότι έχω τελικά ονομαστική εορτή!
Μάλιστα 2 φορές το χρόνο! (ζήλεια, ζήλεια, όσοι έχετε μόνο 1 φορά ονομαστική εορτή)
Κάποιοι μου στείλατε την 1η Σεπτεμβρίου και κάποιοι άλλοι σήμερα.
Κι απ' ότι φαίνεται στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος αμφότεροι έχετε δίκιο!
Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύχρονος Διαμαντή....και την 1η Σεπτεμβρίου!!!!!!!!!!! ;D

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιαμαντή σου εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία!!!!!!!!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Έπρεπε να φτάσω στην 4η δεκαετία της ζωής μου (δεν σας λέω ακριβώς, αφού δεν έχετε πρόσβαση στο ΑΜΚΑ, μου χεχεχε) για να μάθω ότι έχω τελικά ονομαστική εορτή!
Μάλιστα 2 φορές το χρόνο! (ζήλεια, ζήλεια, όσοι έχετε μόνο 1 φορά ονομαστική εορτή)
Κάποιοι μου στείλατε την 1η Σεπτεμβρίου και κάποιοι άλλοι σήμερα.
Κι απ' ότι φαίνεται στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος αμφότεροι έχετε δίκιο!
Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύχρονος Διαμαντή....και την 1η Σεπτεμβρίου!!!!!!!!!!! ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

Πάνω που έλεγα: "Να δεις που σήμερα τη "γλίτωσα" από τον Τάσο..."
Ευχαριστώ, αν και όπως έγραψα παραπάνω δεν το ήξερα!

anastasios theodoridis:
Πολύχρονος Κύριε Πατρωνάκη!!!!!!!!!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση