Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Η κατάσταση σε διάφορα Κέντρα Υγείας της Ελλάδας.

<< < (93/98) > >>

gppi:
Το προσωπικο μπορει να ειναι οριακο επειδη καποιος μπορει να βρισκεται σε αναρρωτικη αδεια σε καποια δεδομενη στιγμη ή να αναμενεται καποια προκηρυξη προς καλυψη θεσης...προσωπικα οταν ομιλω για βιωσιμοτητα αναφερομαι στο ουσιαστικο λογο υπαρξης ενος ΚΥ σε σχεση με τις αναγκες μια περιοχης και σε αυτο το επιπεδο κανω τη συζητηση ή μαλλον οδηγηθηκε η συζητηση   και οχι στις περιστασιακες ελλειψεις που μπορει να εμφανιζει σε προσωπικο,θερμανση ή υλικοτεχνικη υποδομη.Αν θελετε να το συζητησουμε σε αυτο το επιπεδο νομιζω πως τα μισα ΚΥ της χωρας εχουν θεμα βιωσιμοτητας...πρεπει να κλεισουν???

Αρχίατρος:
Δύο Κέντρα Υγείας βρίσκονται σε απόσταση 20 χλμ (χρόνος οδήγησης μισή ώρα) μεταξύ τους, το ένα καλύπτει χωριό-κωμόπολη 1000 κατοίκων και το άλλο ένα χωριό 200 ! Αναρωτιέμαι τι συζητάμε.

Προσωπικά, ως ένας ταπεινός αγροτικός κάλυψα νησί 800 εγγεγραμμένων κατοίκων, με γύρω-γύρω θάλασσα, διακομιδές εξαρτώμενες από καιρούς κτλ

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο προσωπικο μπορει να ειναι οριακο επειδη καποιος μπορει να βρισκεται σε αναρρωτικη αδεια σε καποια δεδομενη στιγμη ή να αναμενεται καποια προκηρυξη προς καλυψη θεσης...προσωπικα οταν ομιλω για βιωσιμοτητα αναφερομαι στο ουσιαστικο λογο υπαρξης ενος ΚΥ σε σχεση με τις αναγκες μια περιοχης και σε αυτο το επιπεδο κανω τη συζητηση ή μαλλον οδηγηθηκε η συζητηση   και οχι στις περιστασιακες ελλειψεις που μπορει να εμφανιζει σε προσωπικο,θερμανση ή υλικοτεχνικη υποδομη.Αν θελετε να το συζητησουμε σε αυτο το επιπεδο νομιζω πως τα μισα ΚΥ της χωρας εχουν θεμα βιωσιμοτητας...πρεπει να κλεισουν???

--- Τέλος παράθεσης ---
Αν είναι περιστασιακές οι ελλείψεις όχι. Αν είναι μόνιμες, ναι. Ή να μετατραπούν σε ΠΠΙ.

gppi:
Θεωρω πως εξεφρασα ηδη την οπτικη και τις ενστασεις μου και νομιζω πως δεν εχω κατι αλλο ουσιαστικο να προσθεσω επι της παρουσας συζητησης οποτε και αποχωρω.Καλη συνεχεια σε ολους!

Αρχίατρος:
Υπηρετεί κανείς εκεί ή κάπου κοντά να μας πει τι ισχύει ;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η εμπειρία μου από νοσηλεύτριες στην ΠΦΥ (σε νησιωτικό ΠΠΙ που έκανα, όχι ΚΥ κι Ήπειρο) είναι ΚΑΚΙΣΤΕΣ. Μιλάμε για αργόμισθες στις περισσοτερες των περιπτώσεων, ανεπίδεκτες μαθήσεως σε πρωτόκολλα επειγόντων, κάποιες το παίζουν ιστορία στους γιατρούς (ειδικά σε αγροτικούς!), ενώ προσωπικά μου έχει τύχει και δημοτική σύμβουλος που πουλούσε παραγοντιλίκι... :P

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση