Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

EOPPY goes digital

<< < (3/13) > >>

md:
Με απλο ταχυδρομειο? με συστημενο γραμμα? μηπως με εταιρεια κουριερ και μαλιστα συγκεκριμενη? ;)

Denominator:
Μου είναι δύσκολο να αντιληφθώ πώς "γυρίζει σελίδα" ο ΕΟΠΥΥ (μου έκανε εντύπωση γιατί το αναφέρει δις) ζητώντας αποστολή εκτυπωμένων δικαιολογητικών. Το ίδιο βέβαια ισχύει ακόμη και για τις συνταγές και τα παραπεμπτικά.

pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜου είναι δύσκολο να αντιληφθώ πώς "γυρίζει σελίδα" ο ΕΟΠΥΥ (μου έκανε εντύπωση γιατί το αναφέρει δις) ζητώντας αποστολή εκτυπωμένων δικαιολογητικών. Το ίδιο βέβαια ισχύει ακόμη και για τις συνταγές και τα παραπεμπτικά.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και μάλιστα αφού προμηθευτήκαμε και στικάκια...
Πάντως είναι πρόοδος να πληρώνεται όλο το ποσό, ειδικά από τη στιγμή που θα φορολογηθεί άγρια.
Το διαδικαστικό ως συνήθως πάσχει. Τουλάχιστον τώρα παίρνεις στο χέρι κι ένα αποδεικτικό για την προσκόμιση των παραστατικών.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...
Και μάλιστα αφού προμηθευτήκαμε και στικάκια...
Πάντως είναι πρόοδος να πληρώνεται όλο το ποσό, ειδικά από τη στιγμή που θα φορολογηθεί άγρια.
Το διαδικαστικό ως συνήθως πάσχει. Τουλάχιστον τώρα παίρνεις στο χέρι κι ένα αποδεικτικό για την προσκόμιση των παραστατικών.

--- Τέλος παράθεσης ---
    :D :laugh: :D Τι μου θύμισες τώρα... Τα ΤΟΚΕΝ. Ε, ρε πλάκες.... Δυστυχώς μάλλον επαληθεύθηκα για το σκοπό τους (""Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.""). Με την ευκαιρία διάβασα τα σχετικά μηνύματα προσπάθιας ενεργοπποίησης των ΤΟΚΕΝ με θυμηδία...
   Πάπαλα το αποδεικτικό κατάθεσης. Άνετα θα μπορεί ο ΕΟΠΥΥΥς να καθυστερήσει την πληρωμή με την αιτιολογία ότι καθυστέρησε το ταχυδρομείο.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε απλο ταχυδρομειο? με συστημενο γραμμα? μηπως με εταιρεια κουριερ και μαλιστα συγκεκριμενη? ;)

--- Τέλος παράθεσης ---
   Προσωπικά προτιμώ το συστημένο γράμμα. Βέβαια μπορεί διακριτικά να μας υποχρεώσουν σε κάποια courier... Οψόμεθα στη νεώτερη ανακοίνωση.
   Αν κάτι κάπως χαθεί τι γίνεται; Θα έχω την απόδειξη αποστολής... και μετά; Πως θα αποζημιωθώ;

Argirios Argiriou:
Στις 1 Απριλίου του 2016 έφτασαν σαν προσωπικό μήνυμα στους συμβεβλημένους Ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, οδηγίες για το

που θα στέλνονται τα χαρτάκια των επισκέψεων των ασθενών του ΕΟΠΥΥ ( Λ. Ειρήνης 54, Πεύκη 15121 ( Διεύθυνση Ελέγχου και Εκκαθάρισης ΕΟΠΥΥ),
τι διαστάσεις πρέπει να έχουν οι φάκελοι (έως 150 σελίδες 23 x 33 περισσότερες σελίδες 25 x 35 cm ) και τα χαρτοκιβώτια ( Μεγάλου όγκου 35 x 35 x 31 cm Μεσαίου όγκου 33 x 30 x 44 cm και μικρότερου όγκου 34 x 24 x 26 cm ).

και
 
email επικοινωνίας με τον ΕΟΠΥΥ ( για θέματα τεχνικής φύσεως και χρήσεως της εφαρμογής, Διεύθυνση Πληροφορικής στο edapy at eopyy.gov.gr και για θέματα επιχειρησιακής φύσεως και διαδικασιών, Διεύθυνση Ελέγχου και Εκκαθάρισης στο d18 at eopyy.gov.gr ).

Το παραθέτω ως συνημμένο αρχείο.



Στις 08 Απριλίου του 2016 έφτασε προσωπικό μήνυμα στο eΔΑΠΥ των συμβεβλημένων, με περισσότερες επεξηγήσεις για το νέο τρόπο κατάθεσης των παραστικών προς τον ΕΟΠΥΥ:

διαδικασία Εκτύπωσης της ετικέτας που θα εκδίδεται από το Σύστημα Υποβολής
edapy και θα επικολλάται στον φάκελο ή το κυτίο με τα παραστατικά που θα
αποστέλλονται στον ΕΟΠΥΥ και αφορούν το μήνα ΜΑΡΤΙΟ 2016 και μετά:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση