Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

EOPPY goes digital

<< < (4/13) > >>

Argirios Argiriou:
Παραθέτω σημερινή (19/04/2016) ανάρτηση στο facebook συναδέλφου συμβεβλημένου με τον ΕΟΠΥΥ. Η φωτογραφία είναι επίσης δικιά του:



Σημερα το μεσημεράκι πέρασα απο τον ΕΟΠΠΥ στην Πεύκη. Το τι κατασταση επικρατεί εκει, ειλικρινά ειναι αδιανόητη. Πρεπει καποιος να το δει να το ζησει και θα περασει καιρός να συνειδητοποίησει το το σημαίνει " ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ " !
Λοιπόν εχουμε και λέμε: Μολις πλησιάσεις στο κτήριο βλέπεις ενα μαλλον δυο σωρούς απο σκουπίδια χαρτοκιβώτια ζελοφαν,ξύλα απο παλέτες κλπ άχρηστα υλικά συσκευσιας, πολλα δε έξ´ αυτών ειναι και με τα διάσημα πλέον αυτοκόλλητα του παρόχου, τον ενα σωρο στο παρτέρι και τον αλλο στον δρόμο - πεζοδρόμιο !.....
Το καλυτερο ομως ειναι μολις μπεις μεσα στον μεγαλο ενιαίο χώρο του ιςογειου,οπου βλέπεις ενα σωρο απο παλέτες, κιβώτια, κούτες διαφόρων μεγεθών, φακέλους και οτι αλλο μπορείτε να φαντασθειτε και ενα πλήθος ανθρωπων αλλων όρθιων αλλων καθιστών,αλλων να πίνουν φραπέ κσι να καπνίζουν χαλαρά απ´εξω κατω απο τον ίσκιο,και αλλους να προσπαθούν να σκανάρουν βρίζοντας που δεν μπορουν ? δεν δουλεύει το scanner ? η κατι αλλο ?
Ζήτησα καποιον να κανω μια ερωτηση έχοντας τον φάκελο με τις επισκέψεις που η σε ποιον θα μπορουσα να τον παραδώσω.
Ειδα και έπαθα να βρω καποιον να μου μιλήσει.Σαν να θες να πάρεις πληροφορίες εν μεσω τσουνάμι απο καποιον ! Αυτην την εικόνα μονο φέρτε στο μυαλό σας...... Στον απόλυτο χαμό σ´ενα χώρο ήδη γεματο κοσμο και κιβώτια κόποιος να ζητά πληροφορίες ( Sic ) !
Καποιος μου λεει μια στιγμη : Γιατρος ?
Ναι !
Θες να πρωτοκολλήσεις ?
Μαλιστα !
Στον δευτερο όροφο. Εδω παίρνουμε μονο μεγάλους παρόχους !....
Ασανσέρ και τσουπ νά´μαι στον δευτερο.
8 γραφεία 4 υπάλληλοι.
Καλημερα ! Που μπορω να παραδώσω και να πρωτοκολλησω τις επισκέψεις του Μαρτίου ?
Κατω κυριε !
Που ?
Στο ισόγειο αλλα ατο αυριο 20 /4 !
Έκει πέταγεται μια κυρια. Οχι αυριο θα γενιεται ο κακός χαμός ( λες και αυτο που επικρατούσε ήδη, ηταν η απόλυτη ηρεμία - χαλάρωση !!!!! ) γιατι θα πλακώσουν οι currier και άστα .....
Καλυτερα απο Δευτέρα ! Απο που έρχεστε ?
Απο εδω κοντα !
Α ! Τότε ελάτε Μ.Τεταρτη η Μ .Πεμπτη .....καλυτερα να εχει σπάσει λιγο ο πολυς φόρτος ......
Τωρα εαν καποιος απο εσάς παει εκει απο αυριο ας οπλιστεί με πολύ υπομονή και ας εχει και αρκετό χρονο στην διαθεση του, προκειμενου να μην συγχιστει και με την ελπίδα οτι θα τελειώσει αυθημερόν.
Ας ελπίσουμε ( πραγμα δυσκολο οπως τό´δα ) να μην χαθούν η καταστραφούν παραστατικά ανθρωπων και χαθούν χρήματα δεδουλευμένα μερες που ειναι.

Argirios Argiriou:
21-04-2016

ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Οδηγίες υποβολής παραστατικών στο e-dapy με καταχώρηση ψηφιακού τιμολογίου.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

( Αν για κάποιο λόγο, θέλουμε επιστροφή της υποβολής μας σε κατάσταση καταχώρησης στοιχείων, τότε στέλνουμε στο edapy at eopyy.gov.gr    ένα email με τον τίτλο "Παρακαλώ, για επιστροφή της υποβολής μου σε κατάσταση καταχώρησης στοιχείων." Και μέσα στο email μπορούμε να γράψουμε π.χ. :

Παρακαλώ,


1)

Να επιστρέψετε την υποβολή μου σε κατάσταση καταχώρησης στοιχείων
προκειμένου να καταχωρήσω ηλεκτρονικά το τιμολόγιο μου.

Ο αριθμός υποβολής μου για τον μήνα Μάρτιο του 2016 είναι ο Δ1021983
και το ΑΦΜ μου είναι το ..........

2) Δεν έχω αποστείλει ακόμη το φυσικό αρχείο.

3) Παρακαλώ να μου αποστείλετε τις σχετικές οδηγίες καταχώρησης.


Μετά τιμής,


...........
................... )

Argirios Argiriou:
28/04/2016

Ανακοίνωση για υποβολές Απριλίου του 2016.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
04/05/2016

Προσφορές εταιρειών ταχυμεταφοράς προς την ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

( Είναι πάντως και μερικοί συνάδελφοι που ζήτησαν από την μεταφορική εταιρεία να τους φέρει πισω το πρωτοκολο παραλαβης απο τον ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή το ιδιο χαρτι που εδιναν σε εμας οταν καταθεταμε μονοι μας στις τοπικες ΥΠΑΔ τα παραστατικα. Για κάτι τέτοιο συνάδελφος από Κέρκυρα πλήρωσε στην ACS συνολικη χρεωση 9,5 ευρώ. )

Argirios Argiriou:
- Πώς βλέπουμε στο εδαπυ, εάν παρέλαβαν τον φάκελο;

- Κάνουμε απλό κλικ στον αριθμό υποβολής ( που έχει συχνά ένα όνομα του στυλ Δ1021143)  → Πορεία εκκαθάρισης και πληρωμής.

Τότε μπορεί κανείς να δει πχ. να λέει ημερομηνία παραλαβής παραστατικών 28/04/2016.

Μπορεί να δει κανείς και τον αριθμό πρωτοκόλλου. Log in στο εδαπυ → Ενέργειες (στην αριστερή στήλη) → Πίνακας Στοιχεία Υποβολών Εγκατάστασης → Ενέργειες (Δεξιά στήλη) → Πρωτόκολλο Παραλαβής ( στη σειρά του αντίστοιχου μήνα, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν βγάλει κάποιο αριθμό πρωτοκόλλου).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση