Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

EOPPY goes digital

<< < (5/13) > >>

md:





( Είναι πάντως και μερικοί συνάδελφοι που ζήτησαν από την μεταφορική εταιρεία να τους φέρει πισω το πρωτοκολο παραλαβης απο τον ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή το ιδιο χαρτι που εδιναν σε εμας οταν καταθεταμε μονοι μας στις τοπικες ΥΠΑΔ τα παραστατικα. Για κάτι τέτοιο συνάδελφος από Κέρκυρα πλήρωσε στην ACS συνολικη χρεωση 9,5 ευρώ. )
[/quote]
speedex θεσ/νικης: : 10 ευρω η αποστολη+10 ευρω η παραδοση αριθμου πρωτοκολλου=20 ευρωπουλα για τον....ΕΟΠΥΥ goes digital :-\

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...( Είναι πάντως και μερικοί συνάδελφοι που ζήτησαν από την μεταφορική εταιρεία να τους φέρει πισω το πρωτοκολο παραλαβης απο τον ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή το ιδιο χαρτι που εδιναν σε εμας οταν καταθεταμε μονοι μας στις τοπικες ΥΠΑΔ τα παραστατικα. Για κάτι τέτοιο συνάδελφος από Κέρκυρα πλήρωσε στην ACS συνολικη χρεωση 9,5 ευρώ. )

--- Τέλος παράθεσης ---
speedex θεσ/νικης: : 10 ευρω η αποστολη+10 ευρω η παραδοση αριθμου πρωτοκολλου=20 ευρωπουλα για τον....ΕΟΠΥΥ goes digital :-\

--- Τέλος παράθεσης ---
   Λοιπόν οι τιμές έχουν ....πλάκα. Απο Λάρισα ACS απλή μεταφορά 11.5  ευρώπουλα ενώ με το πρωτόκολλο 19.... Για τη speedex απλή αποστολή (για φάκελο επισκέψεων μιλάω πάντως όχι για κουτί) 6.5 ευρώ.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛοιπόν οι τιμές έχουν ....πλάκα. Απο Λάρισα ACS απλή μεταφορά 11.5  ευρώπουλα ενώ με το πρωτόκολλο 19.... Για τη speedex απλή αποστολή (για φάκελο επισκέψεων μιλάω πάντως όχι για κουτί) 6.5 ευρώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Όντως η τιμολόγηση που κάνουν οι μεταφορικές εταιρείες έχει πλάκα. Π.χ. η speedex στην Καβάλα για απλή αποστολή φακέλλου επισκέψεων στην Αθήνα πήρε 5 €, ενώ για παράδοση αριθμού πρωτοκόλλου θέλουν άλλα 7 €.

Και κάτι άλλο κάπως άσχετο: Στις 16/05/2016 ζήτησα τιμολόγιο από την Speedex και μου είπαν να τους βάλω σε μια κόλλα χαρτί μια σφραγίδα με τα στοιχεία μου. Την κόλλα αυτή την έστειλαν μαζί με τον υπόλοιπο φάκελο στο λογιστήριο της Speedex και μου είπαν ότι το τιμολόγιο θα αποσταλεί στην διεύθυνσή μου στις αρχές του άλλου μήνα.

Τα μέλη της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ έχουν έκπτωση 50%.

Argirios Argiriou:
Χθες έστειλα στον ΕΟΠΥΥ ( d18 at eopyy.gov.gr ) email με το ερώτημα:

Στο τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ, τι διεύθυνση γράφουμε στα στοιχεία πελάτη; Απ. Παύλου 12, Μαρούσι; ή Λ.
Ειρήνης 54, Πεύκη;

Η απάντηση ήταν:  H διεύθυνση στο τιμολόγιο θα πρέπει να είναι η Απ. Παύλου 12, Μαρούσι, ΑΦΜ : 997478553


( Η δ/νση αποστολής όμως αναγράφεται στο αυτοκόλλητο έντυπο αποστολής του e-dapy και είναι η Πεύκη. )

pzogr:
ΕΛΤΑ 12,20 ευρώ με ασφάλιση για το ποσό των 2000 ευρώ... Αποστέλλεται χωρίς επιπλέον κόστος απόδειξη παραλαβής με υπογραφή του υπαλλήλου, που παρέλαβε. Δεν ξέρω αν εκτός Αθήνας είναι άλλα τα ποσά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση