Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Η κατάσταση σε διάφορα Νοσοκομεία της Ελλάδας.
Clemence:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---υπάρχουν τρεις χειρουργοί, επίσης τρεις ορθοπεδικοί και ένας ΩΡΥΛΑ
--- Τέλος παράθεσης ---
Βρε εμμονή στο ΡΥ! Αλήθεια, γιατί τον ΩΡΛ τον γράφουμε σχεδόν πάντα με κεφαλαία;
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Ασχετα από τα κεφαλαία ή μικρά, παρεμβαίνω τώρα στο ρου της μετανάλυσης στα ''άρθρα'' της κ. Ντάμπου αλλά εγώ τον έχω ακούσει και
ως Ωρηλάξ αλλά και ως Ιλαρά.
[/quote]
Τα κεφαλαία μήπως επειδή είναι αρχικά;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ενδιαφέρεται κανένας για απόσπαση στο νοσοκομείο Σαντορίνης;
Εγγραφή ή Είσοδος
Αρχίατρος:
Αν είναι να χειρουργώ αιμορροϊδες, ενδιαφέρομαι εγώ... 8)
GirousisN:
Σε κοινόβιο ζουν γιατροί και νοσηλευτές στη Σαντορίνη.
Το μοναδικό έργο που έχει να λέει ότι παρέδωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της Υγείας, το Νοσοκομείο Σαντορίνης, κινδυνεύει να μετατραπεί σε νοσοκομείο-φάντασμα λίγους μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του. Μετά τη φιέστα των εγκαινίων, αυτό που έμεινε είναι οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για να βρουν κατοικία. Μπροστά στην αδυναμία να βρεθεί οίκημα, το υπουργείο Υγείας τούς παραχώρησε το παλαιό Κέντρο Υγείας του νησιού για να στεγαστούν. Ετσι, ένα ιατρικό… κοινόβιο λειτουργεί πλέον στη Σαντορίνη, με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να έχουν μετατρέψει αναγκαστικά σε σπίτι τους τούς παλαιούς θαλάμους νοσηλείας. Ηδη εννέα γιατροί, οι οποίοι δεν άντεξαν αυτήν την κατάσταση, εγκατέλειψαν τη Σαντορίνη αφήνοντας κενές τις θέσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι…
Εγγραφή ή Είσοδος
Denominator:
Η Σαντορίνη είναι ένα νησί που αν θέλει κανείς να βρει μόνιμο αξιοπρεπές κατάλυμα δεν ξέρω αν θα του φτάσει τριψήφιο ποσό.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση