Γενικά > Γενική συζήτηση

Λάθη στις καταχωρήσεις των ασφαλισμένων

(1/1)

Denominator:
Πολλές φορές βλέπει κανείς τραγικά ορθογραφικά λάθη στις καταχωρήσεις των στοιχείων των ασφαλισμένων στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Η συχνότητα αυτών των λαθών προβληματίζει. Χωρίς να θέλω να θίξω υπαλλήλους, δε θα έπρεπε στο Δημόσιο και δη σε θέσεις που έχουν άμεση σχέση με την ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας, να επιλέγονται όσοι την κατέχουν;

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠολλές φορές βλέπει κανείς τραγικά ορθογραφικά λάθη στις καταχωρήσεις των στοιχείων των ασφαλισμένων στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Η συχνότητα αυτών των λαθών προβληματίζει. Χωρίς να θέλω να θίξω υπαλλήλους, δε θα έπρεπε στο Δημόσιο και δη σε θέσεις που έχουν άμεση σχέση με την ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας, να επιλέγονται όσοι την κατέχουν;

--- Τέλος παράθεσης ---

Xα χα. Με την μετάταξη καθαριστριών ως γραμματείς στα Δικαστήρια, θα έχουμε ακόμη πολλά ευτράπελα. Μπορείτε να μας δώσετε ένα δείγμα ενός λάθους; Μια φορά είχα δει ασφαλισμένη με το όνομα ΜΑΡΓΑΡΗΤΑ.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠολλές φορές βλέπει κανείς τραγικά ορθογραφικά λάθη στις καταχωρήσεις των στοιχείων των ασφαλισμένων στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Xα χα. Με την μετάταξη καθαριστριών ως γραμματείς στα Δικαστήρια, θα έχουμε ακόμη πολλά ευτράπελα. Μπορείτε να μας δώσετε ένα δείγμα ενός λάθους; Μια φορά είχα δει ασφαλισμένη με το όνομα ΜΑΡΓΑΡΗΤΑ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τι να πρωτοθυμηθώ;
Σήμερα είδα τις Πλαταιές ως Πλατεές (οδός Πλατεών), αλλά σίγουρα έχω συναντήσει πολύ τραγικότερα.
Υπόσχομαι κάθε τι που βλέπω να το προσθέτω ως update.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπόσχομαι κάθε τι που βλέπω να το προσθέτω ως update.

--- Τέλος παράθεσης ---
Σημερινό μεσημβρινό update:
Κηφησιά
Φώτειος
Για χρήση διαλυτικών δε μιλάμε βέβαια... (Χαιδόπουλος, Χαιτίδης)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση