Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Ο γιατρός ως επιβάτης και η κλήση για παροχή ιατρικών υπηρεσιών

(1/2) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Με την ευκαιρία, το τι copy-paste πέφτει στο διαδίκτυο, είναι φοβερό. Βρήκα ακριβώς το ίδιο άρθρο σε πολλά ελληνικά site. Αδυνατώ να βρω και παραθέσω την αρχική πηγή.

Ίσως αρχικά στην Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Με την ευκαιρία, το τι copy-paste πέφτει στο διαδίκτυο, είναι φοβερό. Βρήκα ακριβώς το ίδιο άρθρο σε πολλά ελληνικά site. Αδυνατώ να βρω και παραθέσω την αρχική πηγή.

Ίσως αρχικά στην Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Διαβάζοντας το άρθρο πληροφορήθηκα ότι, μετά τη διαμαρτυρία του γιατρού, η εταιρεία του προσέφερε δωρεάν μεταφορά μίας αποσκευής και εν συνεχεία, όταν το θέμα έλαβε διαστάσεις, ένα ολόκληρο εισιτήριο!
Πρέπει να έχουν PhD στο marketing και τη διαχείριση κρίσεων...

Αρχίατρος:
Κλιμάκωσαν την αντίδρασή τους ανάλογα με την έκταση που πήρε το θέμα.

Όντως είναι μανούλες στο PR...

Υ.Γ
Γνωρίζετε ότι στις ασφάλειες υπάρχει παράγραφος για ανεπιτυχή κατάληξη περιστατικού στο οποίο προσεφέρθησαν ιατρικές υπηρεσίες εκτός Ειδικότητας ;
Δεν λέω να μην σκεφτόμαστε κι τον συνάνθρωπο που κινδυνεύει, αλλά βλέπετε ότι μπορείς να βρεθείς "κι κερατάς κι δαρμένος" (για την ακρίβεια με έναν καφέ, κι μάλιστα άθλιο...)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚλιμάκωσαν την αντίδρασή τους ανάλογα με την έκταση που πήρε το θέμα.

Όντως είναι μανούλες στο PR...

Υ.Γ
Γνωρίζετε ότι στις ασφάλειες υπάρχει παράγραφος για ανεπιτυχή κατάληξη περιστατικού στο οποίο προσεφέρθησαν ιατρικές υπηρεσίες εκτός Ειδικότητας ;
Δεν λέω να μην σκεφτόμαστε κι τον συνάνθρωπο που κινδυνεύει, αλλά βλέπετε ότι μπορείς να βρεθείς "κι κερατάς κι δαρμένος" (για την ακρίβεια με έναν καφέ, κι μάλιστα άθλιο...)

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω τίποτε σχετικά με τις ευθύνες που απορρέουν από την ανάληψη ενός τέτοιου περιστατικού. Τι ακριβώς προβλέπεται (πέρα από το καφεδάκι της... παρηγοριάς);

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτό σκέφτηκα κι εγώ. Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω τίποτε σχετικά με τις ευθύνες που απορρέουν από την ανάληψη ενός τέτοιου περιστατικού. Τι ακριβώς προβλέπεται (πέρα από το καφεδάκι της... παρηγοριάς);

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν γνωρίζω να έχουν τρέξει συνάδελφο που προσέφερε Α' βοήθειες σε έκτακτο περιστατικό, εντός ή εκτός Ειδικότητάς του, απλά επειδή έχω συγγενή που ασχολείται με ασφάλειες μου διάβασε την σχετική παράγραφο για να μου δείξει προφανώς ότι οι ιατρικές ασφάλειες προβλέπουν κι κάτι τόσο απίθανο όπως αυτό.

Πέραν τούτου ουδέν.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση