Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Πάρος: Το μπάχαλο του Κ.Υ. και η απαξίωση της ΠΦΥ & της ειδικότητας
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν πληρώνουν οι αποδεδειγμένα οικονομικά αδύνατοι (βιβλιάριο πρόνοιας) κι όχι όπως τον "κόβεις" από την εμφάνιση και το "background".
Βέβαια έχω δει να μου ακουμπούν βιβλιάριο απορίας στο γραφείο με χέρι που έφερε στον καρπό Rolex και άφθονες χρυσές αλυσίδες!
schumifer:
Καλά μετά το "70 ευρώ ακτινογραφία θώρακος" συζητάμε για το παλικάρι? Τον τρισάθλιο δε θα το συζητήσουμε?
Νίκος Κιοσές:
Ελεύθερη αγορά είναι όσο θέλει κοστολογεί την ακτινογραφία. Το ΚΥ θα έπρεπε να είχε ακτινολογικό δεν έχει τι να σχολιάσεις σε ένα σύστημα υγείας διαλυμένο.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕλεύθερη αγορά είναι όσο θέλει κοστολογεί την ακτινογραφία. Το ΚΥ θα έπρεπε να είχε ακτινολογικό δεν έχει τι να σχολιάσεις σε ένα σύστημα υγείας διαλυμένο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ελεύθερη αγορά δεν είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά μάλλον μονοπώλιο (δεν ξέρουμε αν υπάρχει άλλος ακτινολόγος στο νησί). Εκτός αν αποφασίσει κάποιος να μετακινηθεί σε άλλο νησί για να βγάλει ακτινογραφία. Εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του ΕΣΥ και την "μοναδικότητά" του, έχει ανεβάσει τις τιμές σε ύψη αισχροκέρδειας!
Αν και όπως έγραψα και παραπάνω, τα 10 ευρώ για 2 φωτογραφίες μου μοιάζουν μεγαλύτερη αισχροκέρδεια.
Αυτά τα φαινόμενα τα βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι μικρών ή/και απομονωμένων περιοχών.
Νίκος Κιοσές:
Γενικά η επαρχία βιώνει την απαξίωση και την εκμετάλλευση, αλλά η πολιτεία που επιβάλλεται να προστατεύσει τους αδύναμους που είναι ;;;;;;;;
Τα 70€ για μια ακτινογραφία είναι αισχροκέρδεια. Πόσο κοστίζει το νερό στα νησιά ;;; Στο τέλος θα είναι πολυτέλεια ακόμα και να ζεις στην επαρχία. Έγινε θέμα για μια ακτινογραφία και δεν γίνεται για τα σχολεία που συγχωνεύονται για να γλιτώσουν δασκάλους. Το θέμα έχει βαθύτερες ρίζες. Μπορώ να μονολογώ ώρες για την αδυναμία του κράτους το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αντιδράσω με την ψήφο μου όποιος διαφωνεί ας τα βάλει με τον συνάδελφο ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση