Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Πάρος: Το μπάχαλο του Κ.Υ. και η απαξίωση της ΠΦΥ & της ειδικότητας

<< < (7/8) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Στην πατρίδα της μητέρας του στη Πάρο, βρίσκεται αυτή την εποχή ο Μανώλης Γλέζος.
Χθες προσήλθε στο Κέντρο Υγείας του νησιού για να γράψει τα φάρμακά του.
Το Κέντρο Υγείας της Πάρου, είναι και αυτό υπό διάλυση χάρις στις άοκνες προσπάθειες του Λοβέρδου παλιότερα, αλλά και του γνωστού βιβλιοπώλη σήμερα.
Αποτέλεσμα να παραμείνει μαζί με τους δεκάδες άλλους πολιτες, στην ουρά.. ακριβώς δυόμισυ ώρες, περιμένοντας μια απλή συνταγογράφηση.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του, δεκάδες φορές του ζητήθηκε από τους υπευθύνους του Κ.Υ. αλλά και από πολίτες να εξυπηρετηθεί και να μην παραμείνει στην ουρά.
Αρνήθηκε.

thepap:
Μόλις το διάβασα μου ήρθαν στο μυαλό κάτι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες (πρώην κοινοτάρχες πολιτευτές κ.λ.π.)που έβαλαν γραβάτα και νομίζουν ότι κάτι έγιναν ξαφνικά.
Τους είναι αδύνατον να σκεφτούν ότι θα τύχουν ίδιας αντιμετώπισης με τον απλό και συνήθως (σε αντίθεση μ αυτούς ) αξιοπρεπή αγρότη.
Θυμάμαι όταν ξεκίνησα στο Κ.Υ. που μου είπε ένας απο αυτούς το εξής. Γιατρέ πως μπορείτε εδώ με τους χωριάτες? Μετά την απάντησή μου δεν ξαναπλησίασε στο δικό μου Ιατρείο.
Ελπίζω μόνο το δημοσίευμα να είναι αληθινό γιατί πλέον δεν μπορώ να εμπιστευτώ ούτε τον ......... μου.

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜόλις το διάβασα μου ήρθαν στο μυαλό κάτι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες (πρώην κοινοτάρχες πολιτευτές κ.λ.π.)που έβαλαν γραβάτα και νομίζουν ότι κάτι έγιναν ξαφνικά.
Τους είναι αδύνατον να σκεφτούν ότι θα τύχουν ίδιας αντιμετώπισης με τον απλό και συνήθως (σε αντίθεση μ αυτούς ) αξιοπρεπή αγρότη.
Θυμάμαι όταν ξεκίνησα στο Κ.Υ. που μου είπε ένας απο αυτούς το εξής. Γιατρέ πως μπορείτε εδώ με τους χωριάτες? Μετά την απάντησή μου δεν ξαναπλησίασε στο δικό μου Ιατρείο.
Ελπίζω μόνο το δημοσίευμα να είναι αληθινό γιατί πλέον δεν μπορώ να εμπιστευτώ ούτε τον ......... μου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ποιά ήταν η απάντησή σου;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Υποθέτω θα χρειαστεί πολλά .............. για να γράψει την απάντησή του δημόσια.
Ίσως σου την στείλει σε προσωπικό

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥποθέτω θα χρειαστεί πολλά .............. για να γράψει την απάντησή του δημόσια.
Ίσως σου την στείλει σε προσωπικό

--- Τέλος παράθεσης ---
χαχαχα οκ!! Δεν κατάλαβα πως εννοούσε πολλά μπιπ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση